Turgut, mahalleleri karış karış geziyor

Turgut, mahalleleri karış karış geziyor

Turgut, mahalleleri karış karış geziyor

 

Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Evkafçiftliği, Kargıcak ve Değirmendere (Keben) Mahallelerinde kahve toplantısı düzenleyerek, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Turgut’un miting havasında geçen kahve toplantıları ilgi görmeye devam ediyor.

Mahalleleri sırasıyla gezerek vatandaşların taleplerini ve sıkıntıları yerinde tespit eden Silifke Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, “Toplum yararına olan bütün talepleri bir bir yerine getiriyoruz. Eksiklikleri bizzat kendim görüyor çözümü için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.

Silifke’nin her mahallesine ve her sokağına giren Belediye Başkanı Mustafa Turgut, halkıyla sözde değil özde bir birliktelik sağladıklarını ifade etti. Hem sorunları dinleyen hem de yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Turgut’un bu seferki ziyaret yeri Evkafçiftliği, Kargıcak ve Değirmendere (Keben) Mahalleleri oldu. Vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Turgut’a teşekkür ederken, hizmetlerin devamını istediler.

“MAŞALLAH ELİNİN DEĞMEDİĞİ YER BIRAKMADI”

Başkan Turgut’u çok sıcak ve samimiyetle karşılayan mahalle sakinleri, başkanın her sıkıntılarına koştuğunu dile getirerek, “Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor kendisini çok seviyoruz. Belediyemiz daha önce 14 mahalleden sorumluydu. Şimdi 88 mahalleden sorumlu. Başkanımızın genç ve çalışkan olması Silifke için bir şans oldu. Maşallah belediyemizin hizmet vermediği ve elinin değmediği yer kalmadı. Her zaman yanımızda olan bir hizmet aşığı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

“VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ” 
Vatandaşların duygularına, sevincine ve üzüntülerine ortak olmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Vatandaşımız hizmetin en iyisine layık. Bizlere düşen görev hizmetin en iyisini onların ayağına götürmektir. İlçemiz hızla büyüyor. Belediye olarak kaynaklarımızı ve olanaklarımızı en verimli şekilde kullanarak, bütün mahallelerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.Bu yolda çok büyük mesafeler aldık. Mahallelerimize kalıcı eserler bırakmak için değişim ve dönüşüm projelerimizi gerçekleştiriyoruz.Sizler bizlere destek verdiğiniz sürece benzer çalışmalarımız diğer mahalle ve sokaklarımızda da devam edecek. Yakın zamanda kırsal mahallelerimizin şehir merkezindeki mahallelerimizden farkı kalmayacak. Oralarda hangi hizmetleri yapıyorsak, buralarda da aynısını yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79