Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünel’denAltunok’a ziyaret

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünel’denAltunok’a ziyaret

Ülkü Ocakları İl Başkanı Ünel’denAltunok’a ziyaret

 

Ülkü Ocakları Mersin Başkanı Çağrı Ünel, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ünel’e Silifke Ocak Başkanı İsmail Ateş ve MHP İlçe Başkanı Levent Nogay’da eşlik etti.

İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına Esad rejim güçlerince gerçekleştirilen yoğun topçu atışı sonucu şehit düşen Gülnarlı hemşerimiz Uzman Çavuş Uğur Katran'ın cenaze törenine katılan Ülkü Ocakları Mersin Başkanı Çağrı Ünel, tören sonrasında Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ve MHP İlçe Başkanı Levent Nogay’ı makamlarında ziyaret etti.

Başkan Çağrı Ünel ilk olarak MHP binasında İlçe Başkanı Levent Nogay ve parti yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Parti binasını ziyaretlerinin ardından Silifke Belediye Hizmet Binasında Başkanvekili Sadık Altunok ile bir araya gelen Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Ünel, burada yaptığı açıklamasında ocağın hedefleri ve çalışmalarıyla ilgili hizmetleri anlatarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok ise, Ülkü Ocakları Mersin Başkanı ve yönetimini Silifke’de ağırlamaktan büyük onur duyduklarını belirterek, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“Bu bir hizmet ve bayrak yarışıdır” diyen Altunok, Ülkü Ocakları Eski İl Başkanı Gökhan Demir'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, görevini devralan Çağrı Ünel'e de hayırlı olsun dileklerini ileterek tebrik etti.

Ziyarette Mersin Ülkü Ocakları Başkanı Çağrı Ünel tarafından Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a içerisinde Ülkü Ocaklarının çalışmaları ve bilgilendirmelerinin bulunduğu kitap ve dergi çantası takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36