Ülkücülerden Altunok’a ziyaret

Ülkücülerden Altunok’a ziyaret

Ülkücülerden Altunok’a ziyaret

 

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’u makamında ziyaret etti.

Belediye ziyaretinde konuşan Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer yaptığı konuşmada, “Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın takdir ve olurlarıyla Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na getirildim. Bu görevimin ardından Mersin merkez ve tüm ilçelerde bulunan ülkü ocaklarımıza ve partimize mensup seçilen belediye başkanlarımıza yönelik bir ziyaret başlattık. Bugün de Silifke’mizdeyiz. Ülkü Ocakları Başkanımız Mehmet Gürbüz ve yönetimini ziyaretimizin ardından Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok ve belediyede görev yapan arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Mersin bölgesinde halkımıza hizmete devam eden MHP’li belediye başkanları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Göreve geldikleri günden bu yana Silifke ve Silifkeli hemşehrilerimize çok güzel hizmetlerde bulunan yeni ve modern projelerle halkımızı buluşturan Başkanvekilimiz Sadık Altunok’a, belediye meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Kendisini ziyarete gelen Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Murat Sezer, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gürbüz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’ta her iki başkana ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. Başkanvekili Altunok ayrıca ilçe merkezi ve mahallelerde devam eden belediye çalışmalarını değerlendirerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36