Ulu Otel’e, teşvik ödülü verildi

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2014 yılı vergi rekortmenleri plaket töreninde Ulu İnşaat Turizm Ldt. Şti (Ulu Otel)Turizm Yatırımı alanında teşvik ödülüne layık görüldü.

Ulu Otel’e,  teşvik ödülü verildi

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştiren ödül töreninde Ulu İnşaat Turizm Ldt. Şti adına yönetim kurulu üyesi İlhan Ulu ödülünü AK Parti ilçe Başkanı Yusuf Türe’nin elinden aldı.

 Kendilerini böyle bir ödüle layık gören ticaret ve sanayi odası yönetim kuruluna teşekkür eden İlhan Ulu küçük bir konuşma yaptı.

İlhan ulu, “Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Ben Gülnarlıyım ve her zaman için memleketimizden gurur duyduk. Biz babamızın bize aşıladığı memleket sevdası ve yatırımı memleketine yap sözlerinden yola çıkarak yaptığımız turizm girişimi sonucunda şuan için otelimizde yaklaşık 300 kişi çalışmakta. Ve bu çalışanlar yörenin insanları. Kendilerini otelimizde yetiştiren insanlar. Onlara her zaman için bir sözümüz vardır.  Eğer garsonsan çalış şef ol. Eğer aşçıysan çalış ahçı başı ol. Çok çalış ve bir gün sende çalıştın iş yerinin sahibi olacak konuma gel. Biz bu konuda her türlü desteği veriyoruz. Bizler çalışanlarımızı aileden biri olarak görüyoruz ve başarımızı buna borçlu olduğumuzu düşünüyoruz. Bu anlamda biz bu yatırımı yaparken bizlere yanlış bir yatırım denildi. Ama bugün ne kadar doğru bir yatırım olduğunu hep birlikte görüyorsunuz. Bizi bu ödüle layık görmenizden dolayı onur duyduk” dedi.

 Başkan Yusuf Türe ise, ilhan ulu’ya başarıların devamını diledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36