UYUŞTURUCU DOLU BİDONLAR DENİZE ATILDI

Taşucu Limanda Uyuşturucu Operasyonu

UYUŞTURUCU DOLU BİDONLAR DENİZE ATILDI

 

Taşucu Limanda Uyuşturucu Operasyonu

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Denize atılan bidonları kılavuz kaptan görüp haber veriyor. Sahil Güvenlik boyu ve römorkör ile denizden çıkarılıp Gümrük muhafazaya ile tespit yapılıyor. Operasyon sonunda 214 kilo 378 gram esrar ve 11 bin captagon hap ele geçirildi.

 

Mersin’in Silifke ilçesi Seka Limanı’nda dün gece ilginç bir uyuşturucu operasyonu meydana geldi.

Lübnan uyruklu yolcu gemisinde Taşucu Seka Limanına yanaştığı sırada gemiden denize bir şeyler atıldığını fark eden geminin kılavuz kaptanı olayı Sahil Güvenliğe bildirdi.

 

Edinilen bilgiye göre, Lübnan'dan Seka Limanı'na yolcu getiren Lübnan uyruklu gemi limana yanaşacağı sırada gemiden denize 8 bidon atıldığı görüldü. Olayı gören kılavuz kaptan durumu Gümrük Muhafaza ve Sahil Güvenliğe haber verdi.

Gümrük Muhafaza ve Sahil Güvenliğe ekiplerin ve Silifke Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro Amirliği ekiplerinde olay yerine gelmesi ile denizden toplam  8 bidon çıkartıldı. Yapılan inceleme ve araştırmada sonucunda bidonların içerisinden 214 kilo 378 gram esrar ve 11 bin captagon hap ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Dün gece  meydana gelen operasyonda helikopter ve dalgıçlar uzun süre deniz içinde arama yaptı. Olayla  ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36