VR MERSİN ÖDÜLE DOYMUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dünyaya kazandırılan sanal tur projesi VR Mersin uygulaması ödüle doymuyor.

VR MERSİN ÖDÜLE DOYMUYOR

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok ödül alan VR Mersin projesi son olarak SILAFEST-2018 (Silver Lake Tour Film Festival)'de "The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü'ne layık görüldü.

272 noktada yapılan hava, kara, gece-gündüz çekimleri ile dünyanın her yerinden internet aracılığı ile Mersin’in sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel değerlere hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşma imkânı sunan VR Mersin projesi aldığı The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü ile bir kez daha başarısını gösterdi.

Bugüne kadar aldığı Dünya Çapında En İyi Travelbydrone.Com Videosu Ödülü, ABD´de düzenlenen W3 Awards 2016 yarışmasında,  “Mobil Sayfa ve Aplikasyon Seyahat Dalı” nda Gümüş Ödül olan Dünya İkinciliği, “Online Videolar Seyahat Dalı”nda Gümüş Ödül olan Dünya İkinciliği, “Turizm Web Siteleri Dalı”nda Gümüş Ödül olan Dünya İkinciliği, ABD´de düzenlenen Davey Awards 2016 yarışmasında, “Seyahat Web Siteleri Dalı”nda Gümüş Ödül olan Dünya İkinciliği ve  EMITT 2017 Fuarı “Destinasyonlar” dalında “En İyi Teknolojik Stant Ödülü” nü kazanan proje başarısını son olarak aldığı The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü ile taçlandırdı.

Uluslararası Turizm Filmleri Festivali Komitesinde (CIFFT) yer alan SILAFEST-2018 (Silver Lake Tourfilm Festival) Sırbistan’ın Veliko Gradiste Bölgesi’nde gerçekleştirilen festivalde, VR Mersin Tanıtım Filmi “The Blue Danube Turizm Filmleri Özel Yaklaşım Ödülü” nün sahibi oldu.  

Anahtar Kelimeler:
VR MERSİN ÖDÜLE DOYMUYOR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79