Yazar Sinem Genç 2. kitabını çıkarttı

Yazar Sinem Genç 2. kitabını çıkarttı

Yazar Sinem Genç 2. kitabını çıkarttı

  

  

Mersin’in Silifke ilçesinde 28 yaşındaki Silifkeli kadın yazar Sinem Genç’in ‘ince Topuklu Hayat’ isimli 2. kitabını çıktı..

 HABER: ATİKE CEYLAN

Genç yazar Sinem Genç,  Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü başarışla tamamladıktan sonra, Burdur Mehmet Akif Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitim aldı.  Anadolu Üniversitesi sosyal hizmetler bölümünü de başarıyla bitiren yazar Genç, ilk kitabı iki aşk arasında kalmış üniversiteli iki genç kızın hayatını konu aldığı “Araftaki Aşk” ‘ın çok beğenildiğini, şimdi ise ikinci kitabı ‘İnce Topuklu Hayat’adlı kitabının piyasaya çıktığını söyledi.

 

Edebiyatı ve yazmayı çok sevdiğini belirten Yazar Genç, “28 yaşındayım. Birinci kitabım olan ‘Araftaki aşk’ adlı kitabımı 2016 yılında çıkarmıştım. 2. Kitabım olan ‘İnce topuklu hayat’ adlı kitabımda yeni çıktı ve Mersin kitap fuarında imza günü ile tanıtım yapıldı. Şimdiye kadar İstanbul Tüyap olmak üzere 9 imza günüm oldu. İnce topuklu hayat adlı kitabımın 2. İmza günüde ocak ayında Adana’ da olacak. Ayrıca yakın bir zaman da Silifke'de de bir imza günü düzenleyeceğim. Genel yayın yönetmenim Ayşel Aktaş hanım bana her iki kitabımın yayın zamanı ve diğer zamanlarda çok büyük destek olmuştur. İnce topuklu hayat hem bir aşk hikayesi hem de herkese hitap edecek olan bir kitaptır. Ana karakter bir psikologdur. Olaylar onun etrafında geçiyor. İkinci kitabımı çıkartmaktan dolayı çok mutluyum. Edebiyat benim hayatımın olmazsa olmazı. Bu nedenle yeni kitaplar yazmaya devam edeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79