Zabıtadan market ve fırın denetimi

Zabıtadan market ve fırın denetimi

Zabıtadan market ve fırın denetimi

 

Silifke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan ayı sebebiyle market ve fırın denetimlerini artırdı. Ürün fiyat ve gramaj denetimi yapan zabıta ekipleri, gıda maddesi üreten ve satışını yapan işletmelerde bulunan mamulleri de tek tek kontrol etti.

Rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimleri hem ramazan ayının başlaması hem de korona virüs salgını nedeniyle daha da sıklaştırdıklarını belirten Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı açıklamada, “Zabıta ekiplerimiz, kurumsal süpermarketler dahil tüm işletmeler ile fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerinde denetimlerini sürdürmektedir. Marketlerdeki ürün etiketlerini detaylı inceleyen zabıtalarımız fırın ve unlu gıda imalathanelerinde ise işletme ruhsatı, hijyen, maske ve mesafe kurallarına uyulup uyulmadığına baktı. Yapılan denetimlerde ilçe merkezi ve mahallelerimizde faaliyet gösteren işletmelerin kurallara uyduğu tespit edilmiştir. Ülkemizde büyük bir artış gösteren korona virüs salgını ile ilgili tedbirler konusunda da hem esnaflarımızı hem de vatandaşlarımızı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79