(Vatan varsa biz varız, Vatan yoksa biz hiçiz.)

Dünya genelinde Türklere ve müslümanlara karşı, öncedenden var olan düşmanlık, zulüm, hainlik, müslümanı müslümana düşman etme (kırdırma), yok etme gayretleri menfaatler söz konusu olunca; son yıllarda hızlanarak ayyuka çıkmış durum da.

Müslüman veya değil, İnsan olan insan bu duruma sessiz kalmamalı.

Malesef bu duruma bırakın sessiz kalmayı dilini yutan hatta destekleyenler var.

Komşunun yangınını söndüremezsek, bize de şıçrar.

Müslüman veya değil TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nde yaşıyor, TÜRKİYE CUMHURİYETİ' ni seviyorsak; barış ve huzur istiyor, gençlerimizin, yavrularımızın rahat etmesini istiyorsak; gelecek nesillerimize bir VATAN kalsın istiyorsak;  Vatanımızda, çevremizde ve dünyada Türklere ve müslümanlara karşı haksız yere (siyasette, politikada, ikili devlet ilişkilerinde, yapılan antlaşmalarda) hainlik veya alenen düşmanlık edenlere sessiz kalmayalım. Bu uğurda ne gerekirse yapalım; imkanımız hiç yoksa, en azından Türklere ve müslümanlara haksız yere hainlik ve zulüm edenlere BUĞUZ EDELİM.

Atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla yoğurarak bize teslim ettikleri Vatan’ımızı gelecek nesillerimize biz de bir bütün olarak teslim edelim.

İNŞALLAH.

"Kim kötü ve çirkin bir iş görürse onu eliyle düzeltsin; eger buna gücü yemiyorsa diliyle düzeltsin; buna da gücü yetmezse, kalben karşı koysun. Bu imanın alt derecesidir." (Müslim, İman, 78)

Günümüz ve geleceğimiz hayırlı olur; İNŞALLAH.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner79