Kadın farkıyla cafe işletmesi
 

Farklı bir Konseptle Hizmete açılan Bleu et Blanc'ın işletmecisi de kadın olunca fark ikiye katlandı.

Silifkelilerin hizmetine giren Bleu et Blanc'ın farkı, kadın gözüyle işletme farkı.  Gerek yiyecek içecek mamullerinin el yapımı olması,  gerek çalışanların titiz ve güler yüzlü sunumu ile dikkat çekerken, toplumun tüm kitlelerine hitap eden yöresel yemek günüyle de beğeni kazanıyor.

Açılalı kısa bir zaman geçmesine rağmen  beğeni toplaması ve Silifke’nin sevilen yüzü ve başarılı iş kadını Şirvan Şen’in işletme farkıyla siz değerli Silifkelileri yeniliklerle buluşturuyor.

İç mimari ve farklı ürün yelpazesi ile göze ve mideye hitap edilen sunumu ile yapılan hizmetleri yerinde mutlaka sizde görmelisiniz.

Bleu et Blanc cafede özel günlerinizde sizlere hizmet sunulduğunu belirten işletmeci Şirvan Şen,  “İşletmemizi açarken öncelikli hedefimiz müşteri memnuniyeti olmuştur.  Bizler kalitemizden ödün vermeyiz. Bunu iş yerinin hijyeni ve personelin güler yüzü takip eder.

Salı günü yöremizin aranılan sulu yiyeceği ‘batırık’ günüdür. Öğle saatinden itibaren ‘batırık’ sizler için servise hazır bekliyor.

El emeği ve kendi imalatımız olan ‘5 çayı’ ürünlerimiz büyük beğeni alıyor.

Çarbamba günleri  açık büfe çay saatinde, ev yapımı, yaş pasta, kuru pasta, kurabiyeler, köfteler, fırın börekleri ve ikramlarımız sizleri bekliyor. 

Persembe günleri gençler için özel bir gün. Gençlerin ilgi odağı olan taze meyveler ve özel soslarımızla waffle sunuyoruz. Ayrıca perşembe günü cafemize gelen gençlere öğrenci indirimi yapıyoruz.

Özel günlerinizi cafemizde kutlamak isteyenler için, kendini özel hissettirecek kişiye özel menümüzle yanınızdayız. Ayrıca bütün özel günlerinizde sipariş almaktayız.

Yine ayrıca kadınların altın ve para günlerinde hizmetinizdeyiz. Bunun yanı sıra serpme kahvaltı servisimiz bulunmakta.

En önemlisi ise Osmanlı kültürünü sizlerin ayağına getirdik. Kumda kahvemiz Osmanlı şerbeti eşliğinde servis ediliyor. Denemenizi ısrarla tavsiye ediyorum.

Bütün bunların yanında özel İtalyan soslu makarnalar ile farklı lezzetler tatmanızı sağlıyoruz.

Menümüzde Salatalar, aromalı filtre kahveler, waffle, milkshake, soğuk içecekler, frozen, gurme çayları, kahvaltı, tostlar, burgerler, börekler, geleneksel tatlar ve tatlılar bulunmakta.

Cafemize gelmek isteyenler için adresimiz Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi No11/A (ırmak kenarı) siparişleriniz için ise 0538 0632000 ve 0532 5224556

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.