‘Araftaki Aşk” adlı kitap fuarlarda ilgi odağı oldu

Silifkeli 26 yaşındaki kadın yazar Sinem Genç, “araftaki Aşk” adlı kitabı ile Kocaeli İzmit 9.kitap fuarına katıldı.

‘Araftaki Aşk” adlı kitap fuarlarda ilgi odağı oldu

 

 

Silifkeli 26 yaşındaki kadın yazar Sinem Genç, “araftaki Aşk” adlı kitabı ile Kocaeli İzmit 9.kitap fuarına katıldı.

ÖZEL  HABER: ATİKE CEYLAN

Fuarda ‘Araftaki Aşk’ adlı kitabının imza gününde Silifke’yi temsil eden genç yazara

Banu Avar ve diğer yazarlarda desteklerini esirgemediler.

Fuarda yazarın kitabı ilgi görürken, isminin ne anlama geldiği ve içereği merak konusu halini aldı.

Haziran ayında İstanbul'da yapılacak olan fuarda yine Silifke’yi temsil edecek olan Simge Genç, imza günün İstanbul’da bulunan bütün Silifkelileri beklediğini kaydetti.

 

Kitap hakkında bilgi veren Yazar Sinem Genç, iki aşk arasında kalmış üniversiteli iki genç kızın hayatını konu aldığı “araftaki Aşk” kitabını tanıttığını belirterek, “Edebiyat okuduğumu için hep ilgim vardı sürekli yazarlarla ilgiliydim, ister istemez içine çekiyordu ve yapabilirim düşüncesi ile yola çıktım. Bir diğer amacım ise gençlere kitap okumayı sevdirmek oldu. Bu kitapta üniversiteyi yeni başlayan iki kızın bir yıl içindeki arkadaşlık, okul ve ask hayatlarını anlattım. Bir insanın iki aşk arasında kalmasını duygu gelgitlerini yansıttım. Adını da oradan aldı. Arafta kaldığı için adını da arafta aşk koydum. Kitabım 128 sayfalık bir roman,  sıkılmadan sürekliliği yoğun olan bir kitap. Kitabın kapağında olduğu gibi kahve keyfi yaparken de okuyabilecekleri kahvenin sıcaklığı sohbetini hissedebileceğiniz bir kitap” dedi.

 

Genç yazar Sinem Genç,  Süleyman Demirel Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü başarışla tamamladıktan sonra, Burdur Mehmet Akif Üniversitesinde pedagojik formasyon eğitim aldı. Şuanda Anadolu Üniversitesi sosyal hizmetler bölümü okuyan yazar Genç, edebiyat bölümünde okuduğu için merak sardığı alanında devam etmek istediğini ve ilk kitap deneyimini Artikol yayıncılığında desteği ile piyasaya çıkardığını söyledi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36