Belen Belenliden Doğru Gözlük Nasıl Alınmalı?

Göz sağlığımız için son derece önemli olan bu gözlükler yoğun talep görüyor.

Belen Belenliden Doğru Gözlük Nasıl Alınmalı?

Göz sağlığımız için son derece önemli olan bu gözlükler yoğun talep görüyor.

Mersin ikinci bölgesinde hizmet veren İş Kadını Optisyen Belen Belenli Silifke’de ‘Ata Optik’ olarak hizmet verdiği Optik Mağazasında ünlü markaların gözlüklerinin yanı sıra optik hizmeti veriyor.

İşyerinde verdikleri hizmetten bahseden Belen Belenli “Optik, güneş gözlükleri, kontak lensler( numaralı ve kozmetik) satışı, bakımı, tamiri ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Olay sadece insanlara satış yapmaktan ibaret olmamalı. Kullanacakları gözlük ve lensler hakkında bilgi vermek, göz kusurlarına göre çerçeve önermek( ki her çerçeve her numara da kullanılmamalıdır.) bu şekilde açıklayıcı ve hastalarımızın akıllarında en ufak bir görüşe mahal vermemek bizim primer görevimizdir.

 Elinde reçetesi ile gelen hastaya çerçeveyi sunup, camlarını takmakla işimiz tabi ki bitmiyor. Kısacası ürünü satmakla yükümlülüğümüz daha çok artıyor. Her daim ürünlerimizin arkasında durmak, en ufak bir sıkıntı durumunda, onların mağduriyetlerini gidermek, bence bu işin temel prensibidir. Tercih edilmemizde ki nedenlerden biri de budur. “

Şıklık için göz sağlığından olunmaması gerektiğini vurgulayan Belenli”Biz şıklığın yanı sıra göz sağlığını koruyan ürünleri halkımıza sunmaktayız. Görüntüsüne aldanıp optik mağazası dışında alınan gözlükler göz sağlığını ciddi anlamda tehdit etmektedir. Kalitesiz bir güneş camı, güneşten kaynaklanan ultraviyole(UV) ışınlarını filtreleyemez. Gözün mercek ve retinasına zarar verir.  Katarakt ve göz kuruluğuna neden olur. Güneş gözlüğü sıradan bir aksesuar olmamalıdır. Öncelik olarak sağlık malzemesi olarak kullanılmalıdır.” Dedi.

Gözün çok hassas olduğunu bu yüzden de ciddi korunması gerektiğini çizen Belenli “Korona virüs vakalarının artmasından sonra kontak lens kullananlardan çok soru gelmekte bu süreçte hastaların mümkünse kontak lens kullanmamalarını öneririm.  Kullanması zorunlu ise el dezenfeksiyonu ve kontak lens ve kaplarının temizliğine çok özen göstermeliler" diye konuştu.

 






 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36