Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

   

Silifkeli iş adamı Cemil Parlar’ın oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı.

Mersin’in Silifke İlçesinde Hilal İletişim Vodafone Bayii’nin sahibi iş adamı Cemil Parlar ve Meltem Parlar çifti,  oğulları Enes Malik için dillere destan sünnet düğünü düzenledi.

Şirin köy Kahvaltı Salonu’nda gerçekleştirilen sünnet düğününde davetliler kapıda Mehter Takımının hücum marşıyla karşılandı.

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Enes Malik ‘in kirvesi görevini üstlendi.

İl Başkanı Gölgeli, baba Cemil ve Anne Meltem Parlar ile birlikte Enes Malik, Adana Mehter ekibinin Hücum Marşı eşliğinde düğün sahnesine gelinirken, katılımcıların yoğun alkışları da eşlik etti.

Salonda herkesin görebildiği bir yere konulan Osmanlı tahtına oturtulan Enes Malik için iyi dilekler kabul edildi.

Düzenlenen sünnet düğününe Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, eşi Hayriye Cinbir ile katıldı.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ve Başkan Gölgeli kına merasimini birlikte yaptılar.

MEHTER TAKIMI DÜĞÜNE GELEN MİSAFİRLERİ BÜYÜLEDİ

Adana Mehter Tamının yaptığı gösteri davetlilere keyifli dakikalar yaşatırken, çocuklar palyaçolar ile oyun oynayıp zaman geçirdi. Sık sık yapılan semazen gösterileri ise izlenmeye değer güzellikteydi.

Davetliler, ilahiler ve Osmanlı Marşları eşliğinde yemeklerini yediler. Osmanlı Şerbetinin de unutulmadığı gecenin ilerleyen saatlerinde pasta kesimi ve havai fişek gösterisi düzenlendi.

Sünnet düğününde baba Cemil Parlar, geceye katılarak kendisini ve ailesini onurlandıran davetlileri bir teşekkür konuşması yaptı.

Baba Cemil Parlar, “Oğlumuzun sünnet düğününde bizlerle birlikte olan ve heyecanımızı sevincimizi paylaşan tüm davetlilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yüce Mevla’m evlatlarımızın güzel günlerini görmeyi hepimize nasip etsin” dedi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir,  “Bu mutlu gününüzdeki sevincinizi paylaşıyorum. Parlar ailesine oğullarının askerliğini ve mürüvvetini de görmeleri dileğinde bulunuyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kirvelik Görevini üstlenen Başkan Gölgesi ise, “Beraber yürüdüğümüz yolda Cemil Parlar’ın oğlunun kirvesi olmak şeref verdi. Bugünlerde güzeldi, o günlerde güzel olacak. Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

HARMANDALI OYUNU İLE GECEYE DAMGA VURULDU

Gecenin sonunda Başkan Gölgeli, baba Cemil Parlar ve Enes Malik , ‘Harmandalı’ oyunu oynayarak geceye katılan davetlilerden yoğun alkış aldı. Oyunun sonunda açılan Türk Bayrağı eşliğinde söylenen ‘Ölürüm Türkiye’m’ isimli şarkı geceye damgasını vurdu.

Cemil Parlar’ın MHP tabanın sevilen bir isim olması sünnet düğününe olan ilgiyi artırdı. Düzenlenen sünnet düğününde MHP Mersin il başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Kürşat Türker Ercan, Silifke ilçe başkanı Levent Nogay, Mersin Ülkü Ocakları İl başkanı Gökhan Demir, Silifke Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sezer, Taşucu Ülkü Ocakları Başkanı Emir Cömert, Mersin ve ilçelerinin MHP ve Ülkü Ocakları başkanları katıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sanatçı Ozan Aşık Sefai birbirinden güzel türkülerini seslendirirken, ara sıra verdiği öğüt ve bilgileri ile de katılımcıların gönlünü kazandı.

Gecenin sonunda Cemil ve Meltem Parlar çifti davetlilerin tebriklerini kabul etti.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36