Derya Baykal, Silifkeli kadınlarla buluşuyor

Derya Baykal, Silifke Girişimci Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Silifkeli kadınlarla buluşuyor.

Derya Baykal, Silifkeli kadınlarla buluşuyor

Haydi Kadınlar Birlik Zamanı

Silifkeli Girişimci Kadınlar Derneği dernek üyesi kadınlara ve ilçedeki dezavantajlı kadınların el emeklerini kazanca çevirmek ve ekonomik hayata atılmalarını sağlamak adına yaptığı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

Dernek Başkanı Yeşim Altun, “Derya Baykal Silifkeli Kadınlarla Buluşuyor adlı programımızda, kadınları yüreklendirmek ve becerilerini gün yüzüne çıkartmak adına bir etkinlik düzenledik. Kendini kanıtlamış ve hayranları tarafından oldukça sevilen Derya Baykal küçük ve pratik bilgiler verecek. Karşılıklı soru cevap alma imkânı bulacaksanız. Ayrıca el emeği göz nuru işlemelerinizi de kültür merkezi girişinde satma imkânı bulacaksınız. Derya Baykal ile siz Silifkeli kadınları buluşturmaktan çok mutlu olacağız. Bu anlamda siz Silifkeli kadınların bu programı kaçırmamasını öneriyoruz. İnsanın el emeğini hayata geçirmek ve bunun pazarını nasıl sağlanır bilmek çok önemli. Silifkeli kadınların her biri diğerinden becerikli. Bu nedenle herkesi etkinliğimize davet ediyoruz”  dedi.

Etkinliğe katılmak isteyenler 13 Şubat Cumartesi Günü Saat 16.00’da Silifke  Kültür Merkezine gelebilirler.  Davetiye ye ulaşmak isteyenler Bedia Konsept, Margido Cafe ve Akdeniz Haberler ofisinden alabilirler.

Akdeniz Haberler Gazetesi

Ofis: Saray Mh. Sanatçılar 2 Sok. Mazhar Tol İşhanı Silifke

0530 871 9430

Bedia Consept

Göksu Mh.Atatürk Bulvarı.68/A Silifke

0324 714 4181

Margido Cafe

Orta köprü yanı, Silifke

324 714 0381

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79