Gazetemizden Yeni Başkan Çetin’e ziyaret

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe binasındaki makam odasında Ceylan’ı kabul eden Başkan Çetin’in yeni görevindeki azmi ve heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Gazetemizden Yeni Başkan Çetin’e ziyaret

Yeni görevinde başarı dileklerini sunan Ceylan’ın sorularını yanıtlayan Başkan Çetin, yeni oluşacak olan yönetim hakkında bilgi verdi. Başkan Çetin, birbirinden değerli isimlerin listesini yaptıklarını, genel merkezin onayından geçtikten sonra yönetim listesini yapılacak olan görkemli bir törenle açıklayacaklarını kaydetti. 2019 yılında Allahın izniyle Silifke Belediyesi AK Partili bir belediye olacak ‘ diyerek sözlerine devam eden Başkan Çetin; “ Ben partinin kurucusu bir insanım. Kimsenin gurubu kimsenin adamı değilim. Bu nedenle bütün AK Partiye gönül verenlerin yanındayım ve biz bir ekibiz. Bilindiği üzere ekip işi çok önemlidir. Bu nedenle senin benim ekibi değil bizim ekimiz AK Parti’nin ekibi olacağız. Birleştirici bir partiyiz kimseyi öteleme gibi bir lüksümüz ve gayemiz olamaz. Benden önceki arkadaşlarla her zaman istişare içindeyiz ve olmacağızda. Burada önemli olan Silifke, Mersin ve güzel vatanımız Türkiye’dir. Her şeyin en güzelini en iyisini yapmak zorundayız” dedi.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ceylan ise; Yeni görevinde ekibiyle birlikte başarı dileklerinde bulundu. 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36