Hayırsever vatandaştan hasta çocuğa tablet

Hayırsever vatandaştan hasta çocuğa tablet

Hayırsever vatandaştan hasta çocuğa tablet

 

 

 

Mersin’in Silifke İlçesine Bağlı Keşlitürkmenli Mahallesinde kalp ve ciğer hastası 8 yaşındaki Batın Ever’in çok isteyip fakat ailesinin alamadığı tableti, hayırsever vatandaş ihsan Küpük hediye etti

HABER: ATİKE CEYLAN

Doğuştan kalbi ve akciğerinin aynı damar üzerinden çalışması nedeniyle nefes darlığı ve kalp yetmezliği hastalığı ile mücadele eden Batın Ever ve Annesi Halime Ever, oğlunun iyileşmesi için gitmedik doktor bırakmadıklarını fakat çaresinin şuana kadar mümkün olmadığını söyledi.

Doktorların yapay damar tavsiyesinde bulunduğunu fakat yaşama olasılığının % 20 gibi bir olasılık sununca oğlunu ameliyat ettirmek istemediğini belirten Anne Halime Ever, ‘oğlum şuan 8 yaşında ama vücut gelişimi 6 yaşa eşit. Biz 900 rakımdan aşağıda bir hayat süremiyoruz çünkü oğlumun sıcaklardan dolayı nefesi daralıyor. Keşlitürkmenli köyünde bir hayat kurduk ve oğlumu burada yaşatmanın telaşı içindeyim. Ben inanıyorum ki her geçen gün ilerleyen tıp benim oğlum içinde bir çare bulacak. Ben burada hayatımızı dağdan kozalak toplayıp pekmez yaparak yada el yapımı ekmek yaparak kazanıyorum. Allaha şükür devletimizde yardımda bulunuyor. Yinede oğlumun her istediğini alma imkanım olmuyor. Uzun zamandır tablet istiyordu. Hayırsever vatandaşımız İhsan Küpük duymuş ve almış gelmiş. İnanın oğluma dünyaları verseniz bu kadar sevinemezdi. Sayın İhsan Küpük benim oğlumu sevindirdi allahım da onu sevindirsin. Allah razı olsun. İnsanlığın, paylaşımın ölmediğini duygusunu bizlere yaşattığı için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

KÜÇÜK BİR HEDİYE İLE BÜYÜK BİR MUTLULUĞA TANIK OLDUM

Küçük bir hediye ile büyük bir mutluluğa vesile olan Hayırsever İhsan Küpük, “Uzun yıllar Silifke’nin Yeşilovacık Belediyesinde bir dönem başkanlık yaptım. Görevde bulunduğum süre içerisinde gerçekten de ihtiyaç sahibi insanlara yeteri kadar ulaşamadığımızı fakettim. O günden sonra nerede yardıma muhtaç bir insanı duysam üşenmeden oraya gider, karınca kararınca bir yardımda bulunmayı isterim. Allahım kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin elbetteki ama bizde varsa olmayanla paylaşmakta Müslümanlığı ve insanlığın gerektirdiği davranıştır. Bugünde bir basın mensubu aracılığı ile Batın kardeşimizin rahatsızlığını duydum. Annesi hayatlarını kazanmak için yufka yapıp satarak oğlunu kimseye muhtaç etmemeye çalıştığına da tanık olduk. Bizde tableti çok istediğini duyduğumuz için hemen alıp Batın’ın yanına geldik. Ne mutlu bize ki küçük bir hediye ile büyük bir mutluluğa sebep olduk. Çocukların gülüşüdür geleceğimizi şekillendirecek olan. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Sağlıklı bireylerin yetişmesi vatana milleti hayırlı evlat olmaları için sadece anne baba değil toplum olarak bizlerde sorumluyuz ki yarınlarımızı emanet edebilelim” dedi.

Batın Ever ise, “Gelen amca bana hediye getirdiğini söyledi ya ben hemen tahmin ettim. Bana tablet mi aldın dedim. Çok istiyordum tableti çok teşekkür ediyorum” dedi sarılıp öptü.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayram ali öngel 6 yıl önce

süpersin gariban dostu başkan

Avatar
Yunus tok 6 yıl önce

Helal başkanım maşAllahınız var

banner36

banner79