"Her eve balık girsin diye ücretsiz servis”

"Her eve balık girsin diye ücretsiz servis”

"Her eve balık girsin diye ücretsiz servis”
   

Yeşilovacık Su Ürünleri Kooperatif Başkanı ve Yetkin Balıkçılık sahibi Mutlu Yetkin, balık sezonunun açılmasıyla birlikte bol bol deniz balığının tezgahlarda yerini aldığını, bu balıkları vatandaşın sofrasına girmemiş için ise evlere ücretsiz servis yaptıklarını söyledi.

 

‘Her eve balık girmeli, her insan mutlaka balık yemeli. Balık kadar faydalı bir ürün yoktur” diyerek gazetemize bilgi veren Başkan Yetkin, “Bizim için müşteri memnuniyeti her şeyden önemli. Vatandaşın balık yemesi için balığı ayağına götürüyoruz. Bize ne tür balık ve kaç kilo istediklerini söylüyorlar. Bizler temizleyip istenilen balığı belirtilen adrese teslim ediyoruz. Üstelikte servis ücreti talep etmiyoruz.

Bizim önceliğimiz bizimle alışveriş yapan müşterilerimizin memnun olarak buradan ayrılmasıdır. Maddiyattan önce gelen müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini düşünüyoruz. Ürünlerimiz zaten taze ve kaliteli. Balığı evine ya da işyerine getirmemizi isteyen müşterilerimizin, siparişlerini aldıktan sonra istedikleri yere ulaştırıyoruz” dedi.

 

5 liradan 60 liraya kadar her bütçeye uygun balık çeşitlerinin olduğunu da sözlerine ekleyen Yetkin “fiyatlarımız vatandaşın cebindeki paraya hitap ediyor ister pahalı ister ucuz balık yesinler ama mutlaka balık tüketimini alışkanlık haline getirsinler” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36