Kaymakam Emiroğlu’na ‘Hoş geldin’ ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’na ‘Hoş geldin’ ziyareti

Kaymakam Emiroğlu’na ‘Hoş geldin’ ziyareti

 Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar, Silifke’de göreve yeni başlayan Kaymakam Ersin Emiroğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘Hoş geldin’ dileklerinde bulundu

İzmit Kaymakamlığından Silifke Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ersin Emiroğlu, makamında kabul ettiği Ceylan Kaçar’ı güler yüzle karşılayarak, Silifke’nin insanlarının iklimine ayak uydurduğunu ve sıcak kanlı ve güler yüzlü olduklarını söyledi.

Sabah Gazetesi Muhabiri Ceylan Kaçar,  öncelikle kendisini tanıtıp Silifke hakkında küçük bilgiler verdi.

Karşılıklı güler yüz ve sıcak sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Emiroğlu, Silifke’de bulunmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu, en çok hoşuna giden davranışın ise kendisini henüz gelmeden vatandaşın kendisini tanıması olduğunu söyledi.

 BEN GELMEDEN BENİ TANIYORLAR

Kaymakam Emiroğlu,  “Silifkeliler benim atamam çıktığı andan itibaren internet üzerinden arayarak hakkımda bilgi edinmiş, ben gelmeden beni tanımışlar. Sokağa çıktığım zaman insanların sıcak kanlılığı ve  hoş görülürü olmaları beni oldukça sevindirdi.  Selamsız insan geçmiyor verilen selamı hemen alan güler yüzlü vatansever insanları var” dedi.

 Kaymakam Emiroğlu “  Ben her zaman denizin ruhu sakinleştirdiğine inanırım o yüzdende Silifke’de olmaktan mutluyum. Türkiye’nin batısına göre bakir kalmış bereketli  topraklarının yanında tarihi bolluklarda bulunmakta, Uzuncaburç’u gördük Efes’ten çok farklı yok. Burada her gün yeni bir yer öğrenmenin ve keşfetmenin heyecanı içinde olacağıma inanıyorum ve bu kente hizmet etmekten onur duyacağım” dedi.

Kaymakam Ersin Emiroğlu Atike Ceylan Kaçarın ziyaretinden dolayı memnun olduğunu söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36