Kuaför Sefa-Hatice, salonunu yeniledi

Kuaför Sefa-Hatice yenilenen salonuyla hizmetinizde.

Kuaför Sefa-Hatice, salonunu yeniledi

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Silifke’de uzun yıllardır kuaförlük sektöründe Silifkelilere hizmet veren Kuaför Sefa- Hatice, genç girişimci olarak da örnek oluşturuyor. Gerek aile işletmesi gerekse meslektaş olarak ilgi çeken kuaför salonu baştan aşağı yenilendi. Hizmet kalitenin çıtasını yükseltmek için iş yerinde genişletme ve yenileme çalışması yaptıklarını belirten Kuaför Sefa Doğan, “Kadın söktürene hizmet ediyorsanız sürekli kendinizi yenilemek zorundasınız. Bilindiği üzere kadınlar özen ister, titizlik ister hijyen ister. Bütün bunların yanında işinde usta ve deneyimli kuaför ister. Bu anlamda ben ve eşim Hatice bu alanda yıllarımızı verdik ve Silifke’de tercih edilen kuaför salonu olduk. Salonumuzda tadilat ve yenileme çalışması yaparak gelen müşterilerimizin daha ferah ve hijyenli bir ortamda kendilerini huzurlu hissetmeleri için hizmetin en kalitelisini sunmanın heyecanı içindeyiz” dedi.

Güzelliğin ve estetiğin sanata dönüştüğü adres

Güzelliğin ve estetiğin sanata dönüştüğü adres olarak niteledikleri kuaför salonlarında, kadınların bütün kuaför hizmetlerini verdiklerini belirten Sefa Doğan, bu yılın saç rengi ve kesimi hakkında küçük tüyolar vermeyi unutmadı.

Biz 2016’ya girerken yenilikçi ve egzotik saç trendleri yeni sezon başlar’ diyerek takip ettik. Her şey sizin tarzınıza ve yüz şeklinize uygun olması ile alakalı. Eğer ten renginize uymayan bir saç rengini sadece trend diye tercih ederseniz hem kötü görünür hem de saçlarınızın rengini değiştirmek zorunda kalırsınız.  O zamanda saçlarınız işlem görüp yıpranmış olacaktır.

2016 saç renkleri ve saç modelleri daha çok nötr renkler ile başlayan, taze heyecan verici ve mükemmel görünümlerde.  2016 tüm saç modelleri aynı zamanda kısa bir saç sitiline adapte olmakla ilgilidir.  Karışık kâküller ve egzotik saç tonları kadınların karşısında talebi yüksek olmaya devam ederken, güçlü çikolata kahve saç renkleri popüler olmaya devam edecektir.” Dedi.

Doğan ayrıca, eski devlet hastanesi civarı Atatürk Caddesi Temel Apartmanı altında bulunan kuaför salonlarında kadınların bütün kuaför hizmetlerini sunduklarını ve tüm Silifkeli kadınları halkını beklediklerini söylediler.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36