Mehmet Köse’den Gazetemize ziyaret

Silifke’de TRT adına çekimine başlanan “Yeniden Dünyaya Gelen Adam” dizisi başrol oyuncularından Mehmet Köse gazetemizi ziyaret etti.

Mehmet Köse’den Gazetemize ziyaret

Dizi çekimleri için Silifke’de bulunan, 2012 Kral Pop Uluslar arası Ses Yarışmasıyla ismini duyuran ve Azerbaycan Eurovizyon Şarkı Yarışması 2.’si olan genç sanatçı Mehmet Köse, Akdeniz Haberler ekibini ziyaret etti.

2012 yılında yapılan Kral Pop Ses Yarışması ekibinde görev alan, şuanda ise Akdeniz Haberler gazetesinde içerik editörlüğü görevini yürüten Mehmet Ceylan’ı ve Akdeniz Haberler Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret eden Genç sanatçı, Silifke’ye ilk kez geldiğini ve ilk kez bir dizi çalışmasında yer aldığını söyledi.

Mehmet Ceylan ile Geçmişteki anıları tazeleyen Köse, kendisinin de başrol oyunculuğu yaptığı dizi çekimleri için ilçede olduğunu belirterek, çekimleri halen devam eden projeden bahsetti. Köse, TRT adına dış yapım olarak çekilen dizinin yapımcılığını Mehmet Aksu, Yönetmenliğini Halit Arkan ve Başrollerinde ise Engin Çağlar, Mehmet Köse, Gizem Özkan ve Sibel Çınar yer aldığını söyledi.

Sesi ve müziğe olan bağlılığıyla tanınan ve İstanbul sahnelerinde sahne alan genç sanatçı ilk defa oyunculuğa soyunduğunu ve ilk dizi çekimlerine Silifke’de başladığını söyledi. Köse, “Silifke çok şirin güzel bir yer. Burada olmak ve sizlerle bir araya gelmek benim için çok sevindirici. Şuan dizi çekimleri kapsamında Silifke’nin güzide mekânlarını görme fırsatı yakaladık. Hem ben hem de dizi ekibi olarak bize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Ayrıca değerli dostum Mehmet Ceylan’ı da ziyaret etmek onunla anılarımızı tazelemek gerçekten memnuniyet verici. Eğer fırsat verilirse Silifke’de konser vermeyi de isterim. İlçenin müzik kültürüyle iç içe olduğunu biliyorum. Ben de Silifke’de müziğe yönelik yapılan bir projede yer almak isterim” dedi.

Ziyaretinin ardından Akdeniz Haberler ekibine kendi şarkılarından birini okuyan genç sanatçı hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

Akdeniz Haberler ekibi olarak Genç Sanatçıya ziyaretinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36