Mukaddem mahallesinin trafo sorunu çözüldü

Mukaddem mahallesinin trafo sorunu çözüldü

Mukaddem mahallesinin trafo sorunu çözüldü

  

 Gazetemiz de çıkan haberin ardından Toroslar EDAŞ,  sıkıntılı olan mahallenin trafo sorununun çözümü için yapılan çalışmada sona gelindiği bildirildi.

 HABER: ATİKE CEYLAN

 Toroslar EDAŞ müdürlüğü tarafından gazetemize yapılan açıklamada şunlar yer almıştır, “

Gazetenizde 26 Temmuz 2017 tarihinde “Elektrik Kesintisi Çileden Çıkardı” başlığıyla yer alan haberinize ilişkin açıklamamızı sizinle paylaşmıştık.

Habere konu olan; Mersin Silifke ilçesi Mukaddem mahallesindeki elektrik kesintilerinin çözümü için başlattığımız yeni trafo tesisi, 2 Ağustos tarihinde tamamlanmış olup, 3 Ağustos’ta devreye alınmıştır. Tesisin devreye alınması ile birlikte mahalledeki lokal sorun da çözümlenmiştir.

Toroslar EDAŞ olarak, dağıtım bölgelerimizden biri olan Mersin’de müşterilerimize kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sağlamak için bakım, onarım ve yatırım faaliyetlerimiz devam edecektir.”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36