SİLİFKE ROTARY KULÜBÜ DEVİR TESLİM TÖRENİ

SİLİFKE ROTARY KULÜBÜ DEVİR TESLİM TÖRENİ

SİLİFKE ROTARY KULÜBÜ DEVİR TESLİM TÖRENİ

 Silifke Rotary Kulübü 2018-2019 dönem Başkanı Dönem Başkanı Ahmet Muhsin Bingöl, düzenlenen törenle 2019-2020 Dönem Başkanı olan Fatma Uyar Atalay'a görevi teslim etti.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Mersin Hilton Otelde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Silifke Rotary Kulübü kuruldukları 2018 yılı Ocak ayından itibaren Başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürüten Ahmet Muhsin Bingöl, Silifke’de pek çok başarıya imza attı.

 Sosyal projelerden yardımlaşma projelerine, sanat projelerinden müzik, spor eğitim gibi pek çok projeye imza atan Silifke Rotary Kulübü, ‘İlham Kaynağı Olalım’ sloganı altında gönül köprüleri de kurdu.  Yürüttüğü dönemi başarılı bir şekilde yürüten Başkan Bingöl yeni başkan Fatma Atalay ve yönetim kurulu üyelerine bayrağı teslim etti.

Eski Başkan Muhsin Bingöl, çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiğini dile getirip, çok çalıştıklarını ve bir çok başarıya imza attıklarını, yeni yönetiminde bayrağı daha yükseklere taşıyarak çalışacakları hakkında güvenlerinin sonsuz olduğunu söyledi.

Yeni başkan  Fatma Atalay ise ; ‘Rotary Dünyaları birleştirir ‘ temasıyla projelere devam edeceklerini Silifke Rotary Kulübünün yeni dönem başkanı  ve yönetimi olarak çalışmalara aralıksız devam edeceklerini söyledi.

 Geçmiş dönem yapılan çalışmalar hakkında ise teşekkür eden Başkan Atalay, “Biz bir aileyiz o nedenle çalışmalarımız yine heyecanlı ve hızlı bir şekilde devam edecektir. Yeni görev alan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Buna göre yeni dönemde is,  Gelecek dönem As Başkanı Kıvılcım Doğdu, Geçmiş dönem başkanı Ahmet Muhsin Bingöl, Kulüp Sekreteri Adnan Bayer ve Kulübü saymanı İrem Uysal göreve getirildi.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36