SİLİFKE’DE KORKUNÇ CİNAYET

SİLİFKE’DE KORKUNÇ CİNAYET

SİLİFKE’DE KORKUNÇ CİNAYET

 Mersin’in Silifke ilçesinde Göksu Irmağında içi taş dolu odun sobasına bacaklarından bağlanıp ırmağa atılmış bir erkek cesedi bulundu.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Edinilen bilgiye göre: Atayurt Esenbel mevkiinde ırmak boyunda bir vatandaş, etrafa saçılan kokuyu takip etti. Irmakta kıyıya vurmuş bir erkek cesedini gören vatandaş hemen jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma güvenlik önlemi alırken, Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke Grup Amirliğinde görevliği ekipleri de olay yerine gitti.

İtfaiye ekiplerince çıkartılan cesedin 30-35 yaşlarında erkek olduğu, yaklaşık iki üç ay öncesinde içine taş doldurulan odun sobasına bacaklarından bağlanarak kişi yada kişilerce atıldığı ve bedeninde kısmen çürümelerin meydana geldiği belirtildi.

 Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
silifkeli 3333 8 yıl önce

yaş grubunu nasıl tahmin ettiyseniz yanlış yazmışşnız o yaş gurunda değildir

banner36