SİLİFKE’Yİ PİRELER BASTI

SİLİFKE’Yİ PİRELER BASTI

SİLİFKE’Yİ PİRELER BASTI

Silifke’de Adile Naşit Parkanı pireler bastı.

Günlerdir gazetemizi sık sık arayarak sürekli kaşındıklarını, bunun nedeninin araştırılması gerektiğini belirten vatandaşlar için yaptığımız araştırma sonucu Silifke’nin adile Naşit Parkında çok sayıda pirenin bulunduğunu tesbit ettik.

 Özellikle Şahin apartmanı sakinleri bu durumdan uzun süredir rahatsız olduklarını belirtirken, gazetemiz sahibi Atike Ceylan bizzat pireleri tesbit etmek için adı geçen parka gitti.

 Söylenilen park girişine geldiğinde üzerini pirelerin sardığını gören Gazetemiz Sahibi Atike Ceylan, “”Beni arayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gittim. Anlatılanlar var fakat gözle görülür ve fotoğlarla tesbit edeceğim bir şey yoktu elimde. Tam delil olmadan haber olmaz diyerek ayrılıyordum ki adı geçen parkın köşesine doğru yol aldım. Apartman sakinlerinin uyarılarını dinlemedim ve üzerime onlarca pire sardı. Pantolonumu üzerinde onlarca pire vardı. Tek tek üzerimden atmaya çalıştım ve olay yerinden ayrıldım” dedi.

 Öncelikle Şahin apartman sakinleri ve mahalle sakinleri bu pirelerin nasıl temizleneceğini de bilmediklerini, bu nedenle parka gitmediklerini belirtirken, pencere ve kapılarını da açamadıklarını söylediler.

 Konuyla ilgili yetkilileri göreve davet eden vatandaşlar,  kedi yada köpeklerden geçtiği iddia edilen bu durumun biran önce sona ermesini bekliyoruz” diye konuştular.

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 8 yıl önce

chpli belediye olunca böyle olur işte lağım kokusundan sonra pirelerde çıktı yakında silifke çöp kente döner bu gidişle

banner36