Sondaj Gemisine Sevgi Seli Yaşandı

Sondaj Gemisine Sevgi Seli Yaşandı

Sondaj Gemisine Sevgi Seli Yaşandı

 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlama  dolayısıyla Taşucu limanındaki düzenlenen etkinliğe katılanlar Sondaj Gemisini görünce alkış tutarak destek verdiler. 

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Limandan hareket eden tekneyle denize açılan gurup, Taşucu açıklarına demir atan Milli gururumuz olan Yavuz Sondaj gemisinin görülmesiyle sevgi gösterisi sundu.

Bindikleri teknenin  sondaj gemisi  Yavuz’a yaklaşmasıyla birlikte eller cep telefonuna gitti. Kimisi fotoğraf çekti kimisi özçekim yaptı. Bir süre alkışlarla tezaruatlar yapan vatandaşlar,  hayranlıklarını gizleyemediler.  Göğsümüzü kabartan Yavuz isimli sondaj gemisinin bir süre daha Taşucu açıklarında bekleyeceği öğrenilirken, vatandaşlar, ‘Sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın arkasındayız’ diyerek destek verdiler.

Katılımcılar sondaj gemisiyle fotoğraflar çekerek bu mutlu anları ölümsüzleştirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36