Türkiye’de kadın girişimcileri arasına katılan iki cesur kadını konu aldık bu sayımızda.

Türkiye’de kadın girişimcileri arasına katılan iki cesur kadını konu aldık bu sayımızda.

Türkiye’de kadın girişimcileri arasına katılan iki cesur kadını konu aldık bu sayımızda.

Hayallerini gerçeğe dönüştürmeyi başaran iki kadın başarıyı kısa zamanda yakalamayı hedefliyor.
HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR 

Hepimizin bildiği bir şey vardır ki asla küçümsenmeyecek; kadının gücü.

Kadının olduğu her işin başarıyla taçlanması tesadüf değildir elbette. Bazı kadınlar vardır ya meslek söz konusu olunca kadın erkek ayrımının yapılmasına karşı olan, işte bu kadınlardan ikisini tanıtacağım sizlere. Biri devlet memurluğundan emekli olmuş, diğeri ahçı. Huzurlu bir yaşamın adresi Mersin’in şirin koylarından biri olan Atakent’e (Susanoğlu) taşınmışlar.  Bizim tanışmamızda  eğitim aldıkları kursun son gecesinde oldu.  Hikayesini dinledikten sonra sizlerle tanıştırmak işletmelerini sizlere tanıtmak istedim.

-Öncelikle cesur yürekli iki girişimci kadını sizlerle tanıştıralım. Sevgili Aysel Cevizözü ve Şerife Değirmenci okuyucularımıza kendinizi tanıtırmısınız?

-Ben Aysel Cevizözü. Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi başkanlığında görev aldım ve emekli oldum.

-Ben ise Şerife Değirmenci Ahçıyım.  Ankara’da Kuyumculuk ile uğraşıyordum. Sağlık nedenlerimden dolayı yolumuz her zaman gönlümüzde taht kuran Akatent ( Susanoğlu) düştü ve buraya taşınmaya karar verdik.

-Sevgili Aysel ve Şerife,  gördüğüm kadarıyla insanların bol oksijen alabileceği yemeklerini deniz manzarası eşliğinde huzurla yiyebilecekleri  eğlenme, dinlenme ve yemek yiyebilecekleri bir mekan açtınız. Biraz bahsedermisiniz?

-Evet. Ev yapmak için aldığımız 2 dönümlük arazimize biranda restaurant ve özel günleriniz için kullanabileceğiniz bir alan yapmaya kara verdik. Adını da CESİKA TERASS koyduk.

İşletmemiz denize 2 km uzaklıkta ve 900 rakımdadır ki bu çok büyük bir avantaj olarak görüyorum. Sıcak yaz günlerinde bizim işletmemizde esen meltemin serinliğinde dinlenebileceksiniz. İşletmemizde ben Aysel muhasebe işlerini yürütürken, Şerife ise diğer işleri yürütecek.

-Burada verdiğiniz hizmetlerden bahsedermisiniz?

-Sizinde bir önceki soruda söylediğiniz gibi eğlenme, dinlenme ve huzurla yemeğinizi yeme şansı sunuyoruz. Hizmetlerimizden bahsetmek gerekirse çok çeşitli olduğu için sıralamakta fada var.

Balık ve et çeşitleri hizmetimiz var.

Açık Büfe Kahvaltı hizmeti veriyoruz.

Saat 10 ila 14 arasında brançlarımız var.

Saat 13 ila 15 arasında ücretsiz çorba ikramımız var.

Bu hizmetleri sunarken müşterinin isteğine göre hizmetlerimiz de var.

 Örneğin:

Kendin Pişir kendin ye

Sen getir, biz pişirelim

Eti getir kalanı bizden

Yada her şey bizden imkanı sunuyoruz. Bütün bu hizmetlerimiz sadece açılış için değil sürekli hale gelecek olan hizmetlerimizdir.

 -Otopark sorunu yaşatmayacağını ve çocuk bakım hizmeti verdiğinizi biliyoruz. Bahsedebilirmisiniz?

- Evet. 2 bin metrekarelik bir alana sahibiz bu nedenle  otopark sorununuz olmayacak. Atakent’in 2 km uzaklığında 900 rakım yükseklinde yazın sıcak güneşli günlerinde esen meltem eşliğinde güzel bir gün geçirmeniz için çocuklarınız için ise çocuk parkımızın yanı sıra saatlik özel bakım hizmetimizde bulunmaktadır.  Siz yemeğinizi ağzınızın tadıyla yerken çocuklarınıza biz bakalım diyoruz çünkü pek çok aile kahvaltı ve yemek yemek için çocuklarının da oyun oynayıp  rahat edebileceği yerleri istiyorlar.

-İşletmenizin yeme ve inlenme kısmını anlattık peki eğlence için nasıl bir hizmetiniz var?

-İşletmemizin içerisinde özel günleriniz için büyük bir alanımız var. Kır düğünü, nişan, nikah, doğum günü, kına gecesi gibi günlerinizde ve özel toplu yemeklerinizde yanınızda olmak istiyoruz. Bu nedenle açık alanda oluşturduğumuz alanla müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.   Eğlence denilince elbetteki canlı müzikte olacak.  Haftanın belirlenen günlerinde canlı müzik eşliğinde yemeğinizi yeme ve dinleme imkanı sunacağız.

-adresiniz nedir, kent merkezine ne kadar uzaktasınız?

-İşletmemizin bulunduğu yer Mersin-Mut yolu güzergahı üzerinde Atakent (susanoğlu) girişinden sağa dönüp 2 km yukarı çıkacaksınız.  Tam adresimiz ise  Atakent Mahallesi Merdiven Say B Küme Evleri No 106.  Eğlenme k, dinlenmek  ve yemek yemek için sizleri CESİKA  TERASS ‘a bekliyoruz.

İletişim : 0549 736 1970- 0532068 6933

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36