‘Yetkilileri göreve davet ediyoruz’

‘Yetkilileri göreve davet ediyoruz’

‘Yetkilileri göreve davet ediyoruz’

Gelişi güzel konulan kanalizasyon ızgarası tehlike saçıyor, vatandaş bu duruma tepkisini yetkilileri göreve davet ederek gösterdi.

 HABER: ATİKE CELAN KAÇAR

 Gazetemize gelen ihbar üzerine haber yaptık. Geçtiğimiz günlerde şiddetli yağan yağmurun ardından yağmur sularının Silifke’nin saray Mahallesi Atatürk Evi mevkiindeki basması sonucu bir çok araç su altında kalmış evlere su girmişti.  Silifke Belediye si ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke İtfaiye Gruplar Amirliği ekiplerince araçlar suyun içinden kurtarılmış yağmur suyu tahliye edilmişti.

 HABER

Yağmur suyunun tahliyesi sırasında açılan  ve ardından tam olarak kapatılmayan kanalizasyon kapağı tehlike saçıyor. Izgaranın bur yanının çökmesi vatandaşın tepkisini alırken, araçlara küçük maddi hasarlı zarar veriyor.

Vatandaş, ‘her yıl burayı su basar. Tamam anlıyoruz metrekareye beklenilenin çok üstünde yağmur yağıyor ama buradaki kanalizasyon gideri erkenden temizlenip kışa hazırlansa bu sorunu yaşamayız. Üstelik su baskınının verdiği zararın ardından birde bu şekilde vatandaşa zarar veriliyor. Otomobil ve araçların tekerleklerinin içine düşmesi bir yana motosikletlilerin içine düşmesi halında yaralamalı kazaların meydana gelmesi olası bir durum. Bu nedenle devletin kurumlarını göreve davet ediyoruz” diye tepkilerini dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36