Altunok’tan yeni yıl mesajı

Altunok’tan yeni yıl mesajı

Altunok’tan yeni yıl mesajı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, “Yeni yılda da Silifke’mize en güzel hizmetlerin ve projelerin kazandırılması için aynı heyecan, azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Altunok mesajında, ‘’Bir yılı daha geride bırakırken, yeni projelerle ve hizmetlerle yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Yeni yılda devam eden ve hayata geçireceğimiz  bir çok projenin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Bu kutlu görevi devraldığımız günden bu güne hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güçle her türlü fedakarlığı göstererek çok çalışmak, hizmet etmek en önemli görevimiz ve önceliğimizdir. Yıl içerisinde de hizmet zincirimize birbirinden değerli projeler kazandırarak, birçok hizmeti vatandaşlarımızla buluşturduk. İlçemizi birçok alanda daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduk. Silifke’miz için her alanda yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda tüm imkanlarımızı sunmaya devam ediyoruz. Silifke’mize en güzel hizmetlerin ve projelerin kazandırılması için aynı heyecan, azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını tebrik eder;  sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu bir yıl dilerim” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79