MERSİN ŞEF TANTUNİ 1. YILINI DOLDURDU

MERSİN ŞEF TANTUNİ 1. YILINI DOLDURDU

MERSİN ŞEF TANTUNİ 1. YILINI DOLDURDU

  

Tantuni üzerine Silifke’ de markalaşan ve lezzetiyle fark yaratan Mersin Şef Tantuni salonu, Silifke ve bölge çalışkan hizmette birinci yılını doldurdu. 

HABER: ATİKE CEYLAN

Gerek görselliği gerekse lezzetiyle dikkat çeken Mersin Şef Tantuni, kaliteli hizmet ve insana verdiği önemle de adından sıkça söz ettirdi.

Bir yıl içerisinde bir çok ünlü ismi ağırlayan Mersin Şef Tantuni Mersin’in meşhur yemeklerinden bir tanesi olan Tantuniyi gelen konuklarına Tantuni salonunda ağız tadıyla ikram ediyor.

Müşteri memnuniyeti bizim için paradan daha önemlidir diyerek gece gündüz hafta içi hafta sonu demeden çalıştıklarını belirten Mersin Şef Tantuni salonu Sahibi Mehmet Sait Altun, başkenti Mersin olan tantuniye işinin ehli ustalar tarafından damak tadını verdiklerini söyleyerek, Silifke’ye hizmet vermekte kararlı olduklarını ve bu anlamda birinci yılını doldurmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam eden ve  Mersin’in en gözde yemeğini hünerli ellerde hazırlayıp müşterilerine sunan Mersin Şef Tantuni, Silifke’de ve bölgesinde  marka olmayı hedefliyor.

Aile salonu, çocuk emzirme odası, modern wc, VİP salonu, iç ve dış dekoruyla da dikkat çeken işletme, personellerin güler yüzlü olması ve hijyeniyle de ayrıca dikkat çekiyor.

 Eşi Yeşim Altun’un da her zaman kendisine destek olduğunu de sözlerine ekleyen Mehmet Altun, “Bize özellikle gıda sektöründe güvenen ve her gelişlerinde ayrı ayrı teşekkür eden Silifke halkına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca her zaman yanımda olan eşime ve aileme de ayrıca teşekkür ediyorum. Hiçbir başarı tek başına yakalanmaz bir biz aile bir ekibiz ve böyle olmaya da Allahın izniyle devam edeceğiz” dedi.

 

Gerek evlere sipariş, gerek toplu siparişlerde servis imkanı sunduklarını belirten Altun, Silifke’de yıllardır bu yönde bir açık olduğunu fark edip açık görülen bu sektörde hizmet vermeyi seçtiklerini ve en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 Mersin Şef Tantuni ailesi olarak birinci yıl pastası kesilip, daha nice yıllar hizmet etme dileğindi bulundular.

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36