Özlenen lezzet artık hizmetinizde

Mersin Şef Tantuni hizmete girdi.

Özlenen lezzet artık hizmetinizde

Tantuni üzerine Silifke’ de faaliyet gösterecek olan Mersin Şef Tantuni salonu, gerek görselliği gerekse lezzetiyle dikkat çekiyor.

Mersin’in meşhur yemeklerinden bir tanesi olan Tantuni, Silifke’de Mersin Şef Tantuni salonunda ağız tadıyla yiyebilirsiniz.

Göksu Mahallesi eski vergi dairesi arkasında hizmet veren Mersin Şef Tantuni, tantuni severler ile bekliyor.

Mersin’in en gözde yemeğini hünerli ellerde hazırlayıp müşterilerine sunan Mersin Şef Tantuni, Silifke’de ve bölgesinde marka olmayı hedefliyor.

Aile salonu, çocuk emzirme odası, modern wc, VİP salonu, iç ve dış dekoruyla da dikkat çeken işletme, personellerin güler yüzlü olması ve hijyeniyle de ayrıca dikkat çekiyor.

Silifke’de kısa sürede adından söz ettiren ve uğrak mekânlardan biri haline gelen Mersin Şef aile işletmesi olan tantuni salonu tantuni Sahibi Yeşim Altın ve Mehmet Altun, başkenti Mersin olan tantuniye işinin ehli ustalar tarafından damak tadını verdiklerini söyleyerek, Silifke’ye hizmet vermekte kararlı olduklarını ve lezzet açısından ödün vermeyeceklerini belirtti.

Silifke’de yıllardır bu yönde bir açık olduğunu belirten Altun, “gerek ailenizle gelip huzurlu bir ortamda tantunini yiyebilir, gerekse evinize yada bulunduğunuz yere kadar getirilir. Tek yapmanız gereken telefonunuzu elinize alıp Mersin Şef Tantuni Salonunu aramak” dedi.

 

Tel      :0324 714 9 918

Gsm    :0543 453 0 333

Adres  :Göksu Mah. 65. Sk. Eski Vergi Dairesi Arkası

Sütlüoğlu Apt. 8/C Zemin Kat No:61 Silifke



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36