Sanatın ve Sporun destekçisi Tantuni Sanat Merkezi Mersin Şef Tantuni

Sanatın ve Sporun destekçisi Tantuni Sanat Merkezi Mersin Şef Tantuni, mersin, silifke, tantuni, sanat,

Sanatın ve Sporun destekçisi Tantuni Sanat Merkezi Mersin Şef Tantuni

 

 Sanatın ve Sporun destekçisi Tantuni Sanat Merkezi Mersin Şef Tantuni açılalı bir yıl olmasına rağmen Silifkelilerin takdirini topladı.

 

Gerek hizmet anlayışı gerekse toplumsal duyarlığı ile dikkat çeken Mersin Şef Tantuni adeta bir sanat merkezi halini aldı. Bir yıl içerisinde adından sıkça söz ettiren Mersin Şef Tantuni, sunduğu eşsiz lezzetli tantuninin yanında özellikle gençlerin sponsor merkezi halini aldı.

Sporda  ve sanatta bir çok etkinlikte sanatın ve sporun yanında Silifke halkını desteklediklerini ıspatlayan Mersin Şef Tantuni işletme sahibi Genç iş adamı Mehmet Sait Altun, “Biz bu işletmeyi sadece para kazanmak için açmadık. Memlekete bir katkımız olsun, gelecek nesillere bir faydamız olsun, sanata sanatçıya desteğimiz olsun diye açtık. Küçük büyük katkılarımız oldu ve olmaya devam edecektir. Bir yıl boyunca kapımıza gelen ve bizlerden yardım isteyen hiç kimseye kapımızı kapatmadık. Bizi destekleyen Silifke halkına bizlerde elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

Tantuni üzerine Silifke’ de faaliyet gösteren Mersin Şef Tantuni salonu, sadece Silifke’ye değil bölge halkına da hizmet vermeye devam ediyor.

Gerek görselliği gerekse lezzetinin titizlik içindeki sunumu oldukça dikkat çekip beğeni topluyor.

Göksu Mahallesi eski vergi dairesi arkasında hizmet veren Mersin Şef Tantuni, tantuni severler ile bekliyor.

Mersin’in en gözde yemeğini hünerli ellerde hazırlayıp müşterilerine sunan Mersin Şef Tantuni, Silifke’de ve bölgesinde marka halini aldı.

Bir yılda marka olmayı başaran Mersin Şef Tantuni, sanata spora ve sanata verdiği destekle değil, ünlü sanatçıların uğrak noktası olarak ta dikkat çekmeyi başardı.

Aile salonu, çocuk emzirme odası, modern wc, VİP salonu, iç ve dış dekoruyla da dikkat çeken işletme, personellerin güler yüzlü olması ve hijyeniyle de ayrıca takdir topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36