SİLİFKE’DE MBR TANTUNİ SALONU AÇILDI

SİLİFKE’DE MBR TANTUNİ SALONU AÇILDI

SİLİFKE’DE MBR TANTUNİ SALONU AÇILDI

 Adıyla ün salan Mersin Tantunisinin lezzetini Silifkelilere tattırmak istediklerini belirten ve Silifke’de yeni açılan MBR Tantuni sahibi Mehmet Bakır, açık ekmekte yapılan gerçek Mersin tantuni lezzetini sunan tek salon olduklarının altını çizdi.

  HABER: ATİKE CEYLAN

  SİZLERİ AÇIK ET TANTUNİ YEMEYE DAVET EDİYORUZ

 İki katlı aile salonu 15 kişilik ekibiyle hizmet vermeye başlayan MBR Tantuni salonu sahibi Mehmet Bakır, oğlu Mert Bakır ile birlikte işletmeciliğini sürdürdükleri MBR Tantuni zincirlerine bir yenisini eklemenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

 Kastamonu, Çanakkale-Biga, Mersin Pozcu, Mersin Mezitli ve son olarak ta, Mersin Silifke’ de açtıkları MBR Tantuni salonlarının da onlarca insana istihdam sağladıklarının altını çizen Mehmet Bakır, “Silifke’ de de yine yerel halk ile çalışmayı istiyoruz. Şuan için 15 kişilik bir ekibiz. Silifke halkı bizlere destek verirse bu sayı daha da yükselecektir. Yeni açtığımız salonumuzda siz Silifke ve bölge halkını adıyla ünlenen açık ekmekte Mersin Tantunisini tatmaya davet ediyorum” dedi.

 Mersin’de ünlenen fakat başkenti Silifke yapmak istedikleri Tantuninin gerçek lezzetinde iddialı olduklarını belirten Mehmet Bakır, güler yüzlü hizmet ve katile anlayışlarının hiçbir zaman değişmeyeceğini belirtip, uzun soluklu bir yola girdiklerini söyledi.

 Geçtiğimiz Cuma günü hizmete giren MBR tantuniyi tatmak için Silifkelilerin yoğun ilgi gösterdiğinin de altını çizen Bakır, “Bizi tercih eden müşterilerimize minnettarız” dedi.

 MBR TANTUNİYİ MERAK EDENLER

MBR’nin kısalmış hali kurucumuz olan Mehmet Bakır’ın isminin ilk harfi, soy adının ilk ve son harfinden oluşmaktadır.

Peki Mehmet Bakır kimdir?

Türkiye’nin çeşitli illerine tantuniyi ilk defa götürüp, Mersini güzel bir şekilde tanıtmıştır. Sektöre giriş tarihi: 1996 yılıdır. Kurucumuz Mehmet Bakır; yaptığı büyük işler sayesinde Mersin’ de de kendisinden fazlasıyla söz ettirmiştir. 2012 yılında Mersin’e dönüş yapan Mehmet Bakır, herkesin bildiği, çok sevdiği ve kısa sürede nam yapan 12.15 tantuniyi kurmuştur.  12.15 ismi ve işletmeciliği ile oldukça dikkat çekmiş, kısa zaman içinde 2. şubesinin açılışını yapmıştır.

Peki neden Silifke?

Kurucumuz bu sektöre gönül vermiş bir işletme olarak güzel bir final yapmanın zamanının geldiğini düşünmektedir. Bu nedenle kendi memleketi olan Silifke’de karar kılmıştır.  Kurucumuz Mehmet Bakır, Allahın izni, sizlerin desteği ile tantuninin başkentini Silifke yapana kadar çalışacaktır.  İlgilerinden dolayı şimdiden Silifke halkına minnettarız”.

 Sipariş için;

Sabit numaramız : 0324 714 99 88

Cep numaramız : 0507 724 99 88

GÜN SAHİP ÇIKMA GÜNÜ BÜTÜN SEVENLERİMİZDEN ALLAH RAZI OLSUN…

 NOT: RESMİ AÇILIŞ İLERLEYEN GÜNLERDE YAPILACAK..












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36