Altunok, “Aşı, mesafe ve temizliğe dikkat edelim”

Altunok, “Aşı, mesafe ve temizliğe dikkat edelim”
 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Covid-19 salgını nedeniyle artan vaka sayısına dikkat çekerek, vatandaşları aşı olmaya, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet etti.

“Sağlıklı günlere kavuşmak için aşı, temizlik ve mesafe kuralına hep birlikte uymalıyız” diyerek esnaf ve vatandaşlara seslenen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok yaptığı açıklamada, "Son günlerde Covid-19 vaka sayısındaki artış hepimizi endişelendirmektedir. Biliyorum, hepimiz bu zorlu süreçte yorulduk ve yıprandık. Herkesi bir an önce aşı olmaya, mesafe ve temizlik kurallarına uymaya davet ediyorum. Aşımızı olup bu süreci atlatana kadar bir süre daha maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymayı unutmayalım. Aşı koruyucu olma özelliği ile korona virüs tedavisinde çok önemlidir. Sırası gelen tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. Aşılama çalışmalarında büyük bir özveri gösteren tüm sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum. Aşılarımızı yaptıralım, maske ve mesafe kurallarına hep birlikte uyalım. Hem birbirimizi, hem de geleceğimizi koruyalım” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36