Başkan Çetin, Tıp çalışanlarını ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Silifke İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Çetin, Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde Silifke Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Başkan Çetin, Tıp çalışanlarını ziyaret etti

Haber: Atike Ceylan Kaçar

Silifke Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hüseyin Gölgeli ve başhekimlik görevlileriyle bir araya gelen Çetin, önce tıp bayramlarını kutladı sonra da hastane hakkında bilgi aldı. Hastane olarak kendilerine yapılan ziyaretten ve kutlamalardan çok memnun kaldıklarını dile getiren hastane yöneticileri teşekkür ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Hastaneye yapılan ziyarete; yeni yönetimin yanı sıra eski parti yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık bir heyetle yapılan Çetin’e yoğun ilgi gösterildi.

Başhekimlikte yapılan görüşme ve kutlamaların ardından, hastanede görev yapan tüm tıp çalışanlarını tek tek ziyaret eden Çetin, doktor, hemşire ve çalışanlara karanfil sunarak tıp bayramlarını kutladı.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ... www.facebook.com/media/set/



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36