Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı İlçeleri Geziyor

Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı İlçeleri Geziyor

Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı İlçeleri Geziyor

İlçelerde hizmet vermeye başlayan ‘Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’nın yeni durağı Mezitli’nin Bozön Mahallesi oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Mart 2016 tarihinde vatandaşların hizmetine sunulan ve Mersin’in ilçelerini gezmeye başlayan Gezici Diş ve Göz Sağlığı Tarama Araçları başta dezavantajlı gruplar olmak üzere özellikle yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlara düzenli olarak ağız, diş ve göz sağlığı hizmeti veriyor.

Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılanan ve tam donanıma sahip olan Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı, 7’den 70’e her yaştan vatandaşı muayene ediyor.

Hayata geçirilen bu hizmetten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Bozön Mahallesi sakinleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletirken, muayene olan çocuklara diş çürümesi ve diş eti hastalıklarının oluşumuna neden olan faktörler de anlatıldı.

Koruyucu ağız diş sağlığı hizmetlerinin yanı sıra, dolgu, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi tedavi edici sağlık hizmetleri verme kapasitesine sahip Gezici Diş Sağlığı Tarama Aracı’nda vatandaşlara çürük oluşumu ve koruyucu yöntemleri, diş taşının neden oluştuğu gibi diş ve ağız sağlığı konularında da bilgiler verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36