Kan Bağışı Yapana Madalya

Kan Bağışı Yapana Madalya

Kan Bağışı Yapana Madalya

 

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, 10 kez ve üzeri kan bağışında bulunanlara bronz, 25 kez ve üzeri bağışta bulunanlara gümüş ve 35 kez ve üzeri bağışta bulunanların da altın madalya ile ödüllendirildiğini duyurdu.

Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, kan bağışında bulunanları madalya ile ödüllendirdiklerini duyurdu. Kan bağışı kampanyalarına katılarak sürekli olarak bağışta bulunan vatandaşların olduğunu söyleyen erdem, kan vermenin insanlık görevi olduğunu ve sağlıklı olan her bireyin kan bağışında bulunması gerektiğini söyledi.

“Kan bağışı hayat kurtarır” diyerek sözlerine devam eden Başkan Erdem, “Bugün bağışladığınız kan yarın size ve yakınlarınıza da lazım olabilir. Bu sebeple yıl da en az 2 kez vatandaşlarımızı kan bağışı yapmaya çağırıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak da bağışları cazip hale getirmek için ödül sistemi geliştirdik. Kan toplama merkezlerimize gelip 10 kez ve üzeri kan bağışında bulunanları bronz, 25 kez ve üzeri bağışta bulunanları gümüş ve 35 kez ve üzeri bağışta bulunanları da altın madalya ile ödüllendiriyoruz” dedi.

Başkan erdemaçıklamasının ardından Mersin’deki tüm vatandaşlar dahil olmak üzere kamu ve kurumlara kan bağışı bulunmaları konusunda çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36