Silifke Devlet Hastanesinde Yeşilay Etkinliği

Silifke Devlet Hastanesinde Yeşilay Etkinliği

Silifke Devlet Hastanesinde Yeşilay Etkinliği
 

Mersin’in Silifke ilçesi Devlet Hastanesi'nde Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında bağımlılık yapan maddeler konusunda bilgilendirme standı açıldı.Madde bağımlılığının zararlarını  anlatan broşür dağıtıldı.

Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında alkollü içkiler, sigara, uyuşturucuların topluma, aileye, bireye zararlarının anlatıldığı standın açılarak hasta ve hasta yakınlarının bilgilendirildiğini söyleyen Silifke Devlet Hastanesi  Başhekimi Dr. Özgür Ozan Karak ,’’ Her yıl 01-07 Mart arası Yeşilay haftası olarak kutlanmaktadır. Bu hafta dolayısıyla da hastanemizde stant kuruldu. Bağımlılık yapan tütün, alkol ve uyuşturucu madde hakkında hasta ve yakınlarına bilgiler verildi. Hastanemizde bulunan Sigara bıraktırma polikliniği  ile ilgili de bilgiler paylaşıldı.Ayrıca hastanemizde  sigara bırakma polikliniğine başvuru yapan ve sigarayı bırakan bir vatandaşımız için de pasta kestik. Çünkü sigarayı bıraktığı için hayata yeniden başladı ve biz de bunu kutlamak istedik.’’ Dedi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36