Silifke’de AK Parti MHP kucaklaştı

Silifke’de AK Parti MHP kucaklaştı

Silifke’de AK Parti MHP kucaklaştı

  

Silifke’de AK Parti MHP kucaklaştı

 

 

HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin’in Silifke İlçesinde AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ve AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin ve partililer,  AKParti Belediye Meclis Üyesi Lokman Eren ve  Kadir Usca, Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  

AK Partili heyeti kapıda MHP İlçe Başkanı Osman Oğuz’a Belediye Meclis Üyeleri Kıvanç Derya ve Eyüp Aslan’ın yanı sıra ilçe yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

Ziyarette, Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, referandum sürecinde hem MHP hem AK Parti İlçe Başkanlıklarının, 'evet' kampanyasını güçlü bir şekilde yürütmek istediklerini söyledi.

 

Milletvekili Ali Cumhur Taşkın , “Yapılacak olan bu halk oylaması anayasa değişikliği, Türkiye'nin bir anlamda geleceğini belirleyecektir. Ülkemizde kalıcı bir istikrarın oluşması, özellikle dış mihraklara yönelik olarak birlik ve beraberlik içerisinde, ülkesini, devletini, vatanını, milletini seven, ay yıldızlı bayrağını seven her bir kardeşimizin birlikte beraber hareket etmesinin son derece anlamlı ve önemli oluğunu düşünüyorum. Bu süreçte de hem MHP İlçe Başkanlığı hem AK Parti İlçe Başkanlığı ben inanıyorum ki, Silifke’de 'evet' kampanyasını güçlü bir şekilde yürütecekler.” Dedi.

 

MHP Silifke ilçe Başkanı Oğuz ise “Sayın milletvekilimiz ve ilçe başkanımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, ülkemizin kritik bir dönemden geçtiği bu dönemde yine taşın altına elini sokmuştur, devletimizin, milletimizin yanındadır. Milliyetçi Hareket Partisi Sİlifke İlçe Başkanlığı olarak biz de üzerimize düşeni en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz, çalışacağız" diye konuştu.

 

AK PARTİ MHP ORTAK EVET ÇALIŞMASI YAPACAK

 Esnaf gezilerine birlikte çıkmayı teklif eden AK Partili heyete destek vereceklerini belirten MHP İlçe Başkanı Oğuz, “Bizler üzerimize düşeni her zaman yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.”

 Belediye Meclis Üyesi Eyüp Aslan ise, AK Parti’nin hazırlayıp MHP’ye sunarak birlikte karar verdikleri 18 ‘lik maddeye hepimiz evet diyoruz. Bunu halka anlatıp doğruyu görmelerini sağlamakta bizlere düşüyor. Aslında bugün eski MHP’liler yeni AK Partililer biraya gelmiş kadar olduk. Bir çoğunuz daha önce MHP’ de idiniz. Bugün Türkiye’de olduğu gibi Silifke’de de AK Parti geldi, MHP ile beraber oldu kucaklaştı. Sayın cumhurbaşkanımız şimdi doğru yolda ve bizde bunu sonuna kadar destekliyoruz.” Dedi.

 

Daha sonra Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaret eden AK Partili gurup, ardından Büyük Birlik Partisi Silifke İlçe Başkanlığını, Akdeniz Haberler Gazetesine, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzur Evinde kalan yaşlıları, Atayurt Mahallesinde bulunan hal esnafını ve vatandaşları, kahvehanelerdeki vatandaşları ve ilçe merkezinde Atatürk caddesi esnafını gezerek, referandum için Evet oyu istediler.

 Gündüz programlarının ardından akşam programında ise Atakent mahallesi ve Narlıkuyu Mahallesi mahallelerinde yine halka referandumda neden evet denilmesi gerektiğini ve maddeleri tek tek anlatacaklarını söylediler.

   













Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36