Aday Adaylığını Zakkum konseriyle açıkladı

Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan Tarım Festivali kapsamında düzenlediği Zakkum konseri öncesi AK Parti Silifke Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıklayıp, “Silifke halkımızın hizmetkârı olup Silifke’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Aday Adaylığını Zakkum konseriyle açıkladı

Tarım Festivali kapsamında Zakkum konseri öncesi AK Parti Silifke Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Ersin Akdoğan, “Bundan sonra daha özenli ve büyük projelerle geleceğiz. Sosyal, kültürel değerlere daha çok önem verip, gençlerimize daha sağlıklı bir gelecek sunmayı amaçlıyoruz. Olur da eğer aday gösterilip, sizlerin desteğiyle seçilirsem, ilk 4 ay içerisinde 15 bin m² üzerine Gençlik Merkezi projemi hayata geçirip siz gençlere armağan edeceğim. Özellikle istihdam yönünden Silifke’de ciddi problemler var. Gençlerimize iş imkanı sunarak bu sorunumuzu gidereceğiz. Benim vatandaşım evine ekmek götüremedikten sonra, burada her gün konser yapıp eğlensek hiçbir anlam ifade etmez. Benim vatandaşım kazacak da, eğlenecek de. Biz Silifke için varız. Silifke halkının hizmetkarı olup hizmet etmek istiyoruz” dedi.

Hay-Kent projesiyle ilgili çalışmalardan da bahseden Akdoğan, arazi tahsis çalışmalarının yapıldığını ve Ocak ayında 33 milyonluk bir ihaleye çıkarak yapım aşamasını tamamlayıp, ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini ifade etti.

Ersin Akdoğan, “Silifke birçok tarımsal ürünüyle dünyanın ve Türkiye’nin ihtiyaçlarını karşılayan bir ilçemizdir. Yöresel ürünlerimizin tarım festivalleriyle tanıtılması açısından önemi büyüktür. Allah her türlü nimetini bu topraklarda var etmiş, Silifkeliler bu ürünlere şükrederek, sahip çıkmalıdır. Biz üzerimize ne düşüyorsa her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Silifke Sulama Birliği Kooperatifleri Kurucu ve Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Ersin Akdoğan, “Daha önce Nuru Mahallesi’nde Antep Fıstığı ve İncir Festivali düzenlemiştik. Bugün de burada 3. Silifke Tarım Festivalini yapıyoruz. Silifke’miz, çileğiyle, limonuyla, eriğiyle, portakalıyla, kayısıyla, Antep fıstığıyla ve birçok tarımsal ürünüyle Türkiye’nin meyve sebze ihtiyaçlarını karşılıyor. Festivaldeki amacımız son yıllardaki üretimi hızla artan tarımsal ürünlerimizin tanıtımını yapmak, alıcıların ve yatırımcıların dikkatini çekmek, bürokrasinin gözünü Silifke’mizin üzerine yoğunlaştırmak. Gece gündüz çalışan çiftçilerimiz ile tüm misafirlerini buluşturmaktır. İnşallah önümüzdeki senelerde daha farklı ve daha zengin içerikli bir festival gerçekleştirmeyi el birliğiyle düşünüyoruz. Ben emeği ve katkısı olan herkese yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Akdoğan’ın konuşmasından sonra özellikle gençlerin severek dinlediği Zakkum, harika bir konserle tüm Silifkelileri coşturdu. Zakkum ve program sunucusu Yelda Başaran’a Silifke yoğurdu ve çileği ikram edildi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36