Aday Aktan, “Cumhur İttifakının önemini anlamalıyız”

Aday Aktan, “Cumhur İttifakının önemini anlamalıyız”

Aday Aktan, “Cumhur İttifakının önemini anlamalıyız”

  

  Cumhur ittifakının Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, Cumhur ittifakının Dünya ittifakını içine alacak bir başlangıç olarak gördüğünü söyledi.

 

  HABER: ATİKE CEYLAN

Ankara’da düzenlenen Milliyetçi Hareket Partisi aday tanıtım toplantısı sonrası Kanal33 Televizyonunu konuşan Cumhur ittifakının Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, “Bizler Cumhur ittifakı adayı olarak seçime giriyoruz Bu dönem Türklerin Cumhur ittifakıyla birlikte dünyaya tekrar girdiğini ve yeniden başladığımızı düşünüyorum. Bu ittifakla birlikte ve bu ittifakın sadece Cumhur ittifakı şeklinde değil, bütün Dünyayı içine alan belki de dünya ittifakının ufkunun vizyonun açılacağı bir başlangıç olarak görüyorum. Bu anlamda çok önemli olduğu düşüncesindeyim” dedi.

 

Silifke ‘nin çok şanlı olduğunu sözlerine de ekleyen Başkan adayı Aktan, “ Silifkeli çok şanslı ki işi ehline teslim edecekler.  Bunu söylememin nedeni,  her şeyden ben bir çiftçiyim. Biliyorsunuz tarım alanı çok geniş bir bölgemiz var. 2 Maden mühendisim, tabii ki olaya mühendis olarak yaklaşmak ayrı bir değer. 3. ‘sü 15 yıl dönemin Silifke Belediye başkanı Sayın  Bayram Ali Öngel bey'in hem yardımcı, hem meclis üyeliğini yaptım,  hem politikacıyım ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin son 20 yılına ciddi anlamda damga vurduğumu düşünüyorum. Bu anlamda bölgemizin sorunların çok iyi biliyorum.

Ama bizim öncelikli hedefimiz tabii ki Büyükşehirle birlikte bunu başarmak. Bunun sebebi ise şu biliyorsunuz yerel yönetim yasası ile birlikte ağırlık işler büyükşehir yapmaya başladı. Yani Silifke'de Taşucu ve Susanoğlu için sorunlarını çözeceğim desem öncelikle kanalizasyon sorununu çözeceğim diye söz verdiğim zaman kanalizasyonu büyükşehirle birlikte çözmemiz gerekiyor.

 Ben çiftçiyim, çiftçilerimize köy yollarını kesinlikle yapacağım diyebilmem için bağlantı yollarını büyükşehirde olduğunu unutmamamız lazım ve Büyükşehirin desteği  burada çok önem taşıyor. Yani büyükşehirle komplike bir şekilde çalışmamız lazım. O nedenle öncelikle bir hedefimiz büyükşehiri kazanmak, yoksa tek elin güçlü olması yetmiyor.  Büyükşehir'in kazanmasını çok önemli olduğunu biliyorum. Tabii ki bir de bunun Ankara’da Cumhur ittifakının gücüde  olacak. Sorunların çözüm anlamında daha hızlı ve sonuç odaklı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Çalışkan bir insanız, tabirii caizse çapanın sapından, traktörün üstünden  gelen, yani işi bilen bir altyapıdan gelen bir insanım. Son 25 yıldır zaten halkımızın içerisindeyiz. Tarımın,  Belediyeciliğin, siyasetin  içindeyiz, bu konuda hemşerilerimizin hiç bir endişesi olmaması lazım Bu konuda bir profesyoneliz. İşi ehline verecekler endişe etmesinler. ‘ dedi.

Konuşmasının sonunda kendisini aday göstererek onurlandıran ve kendisine duyulan güveni boşa çıkartmayacağının altını çizen aday Aktan, “ Öncelikle Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye teşekkür ederek başlamak istiyorum. Ve aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederim. İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve İlçe Başkanı Levent Nogay beye bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum “ dedi.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36