‘AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM’

Yüksek Mühendis Olgay Al Karaman’ın Ayrancı İlçesinde AK Parti İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

‘AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM’

  

AK Parti İlçe Başkanlığına aday

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

‘Karaman ayrancı ilçe Başkanlığına adayım’.

 

Yüksek Mühendis Olgay Al Karaman’ın Ayrancı İlçesinde AK Parti İlçe Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Kamuoyu tarafından sevilen ve sayılan yüksek Maden mühendisi Olgay Al, kurulduğu günden bu yana üyesi olduğu ve gönül verdiği AK Parti’nin Ayrancı İlçe Başkanlığı konusunda aday olduğunu gazetemize açıkladı.

Karaman, Ayrancı ve Mersin ilçeleri arasında Yüksek Mühendislik görevlerini yürüten Al, aynı zamanda yer altı ve yer üstü enerji, maden ve su kaynaklarının ekonomiye kazandırılması için bir çok sorumluluğu üzerine almış bir iş adamı.

Maden yüksek mühendisi olarak bölgede çalışmalar yapan Al, ekonomi,  madencilik mühendislik müşavirliği, ve enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı adına denetleme görevi yürütüyor.

  Karaman ayrancı ilçesinde  ve bölgede kamuoyun tarafından sevilen sayılan iş adamı ve yüksek mühendis Al, halka hizmet noktasında bir adım daha atarak, yıllardır gönül verdiği partisinin ilçe başkanlığını yapmayı istediğini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36