AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

AK Parti İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

 AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programı Ramazan Bayramının 1. Günü partililerin yoğun katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına  AK Parti Mersin Milletvekili adayları; Bilal Özkan, Ali Keser , Rabia Nur Şenlik’in yanı sıra, İlçe Başkanı Mustafa Çetin, geçmiş dönem ilçe başkanları, kurucu üyeler, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle başkanları, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma programına yoğun katılımlarından dolayı partililere teşekkür ederek sözlerine başlayan AK Parti Silifke  İlçe başkanı Mustafa Çetin, Bayramların insanların birbirleriyle kaynaşması ve yardımlaşma duygularının gelişmesi açısından büyük öneme sahip önemli günler olduğunu ifade ederek: “Yüce Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Yürekten inanıyorum ki milletimiz geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile durmak yok yola devam diyerek ülkemize ikinci bir bayramı 24 Haziran akşamı yaşatacaktır. Bayramlaşma programına katılımlarınızdan dolayı tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Mersin milletvekili adaylarının da birer konuşma yaptığı bayramlaşma programı konuşmasında, Türkiye’de istikrarın sürmesi açısından 24 Haziran seçimlerinin  öneminden bahsedildi. 

Bayramlaşma programı, vekil adaylarının partililerle bayramlaşması ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36