AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi, İlçemizin Bleu et Blanc Kafe’de Mersin AK Parti Kadın Kollarına kahvaltı verdi.

AK Partili kadınlar kahvaltıda buluştu

Düzenlenen kahvaltıya AK Parti Silifke Kadın Kolları Başkanı Nazlı Budak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, Teşkilat Başkanı Emine Öztekin yardımcıları Perihan Ceylan, Emel Kılın ve Seçim İşleri Koordinatörü Esma Özgenç katıldı.  Bayanlar hem kahvaltı yaptılar hem de değerlendirme toplantısı gerçekleştirerek kaynaştılar. 

Kadın Kolları olarak çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, “Seçim bitti. Ancak biz AK Kadınlar olarak her ay düzenli olarak tüm İlçe teşkilatlarımızla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Her ay düzenli olarak yapmayı planladığımız bu program çerçevesinde bayanlarımızın sorunları, talepleri ve bölge için üretilecek çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapma imkanı buluyoruz.

Bu çalışmalarımız şehir merkezi ile sınırlı değil, belde ve köylerimizi de sık sık ziyaret ederek vatandaşlarımızla hemhal oluyoruz. Biz, ‘Seçim bitti, köşemize çekilelim’ şeklinde düşünmüyoruz. 2023 hedeflerine doğru ilerlerken kadının varlığını ve desteğini her platformda göstermek için bugün buradayız” dedi.

ÜLKEMİZ, ŞEHRİMİZ, İLÇEMİZ DAHA DA GÜÇLENECEK

AK Parti Silifke Kadın Kolları Başkanı Nazlı Budak ise, “Ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz daha da güçlenecek. Seçimler bitti vakit hizmet vaktidir. Kadın Kolları Teşkilatımızın her zaman lokomotifi olmuştur. Açılmayan kapılar açılacaktır. Kimi zaman anne, kimi zaman kardeş, kimi zaman da evlat olarak halkımızla iç içe beraber olacağız. Programımıza katılarak birlik beraberliğimizin devamını sağlayan kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum. Kadınız akıllıyız, değişimin farkındayız, bu hizmet yarısında bizde varız. Amacımız Mersinimizi Silifke’mizi ve Ülkemizi geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en güzel şekilde bırakmak” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79