AKTAN; “CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OLMAMIZ SİLİFKE İÇİN ŞANS”

AKTAN; “CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OLMAMIZ SİLİFKE İÇİN ŞANS”

AKTAN; “CUMHUR İTTİFAKI ADAYI OLMAMIZ SİLİFKE İÇİN ŞANS”

Cumhur İttifakı MHP Silifke Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, Atakent Mahallesi’nin Kapızlı, Atayurt Mahallesinin ise Karadedeli mevkilerinde vatandaşlarla kahvehane toplantısında buluşup gelecek Silifke için projelerini anlattı.

 

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantılar miting havasında geçti.

Toplantılarda konuşan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin; “Birileri sağda solda konuşuyormuş. AK Parti’nin Silifke’de, Mersin’de adayı yok ne diye çalışıyorlar diyorlarmış. Buradan herkese bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Cumhur İttifakı MHP ve AK Parti’nin kurmuş olduğu bir ittifaktır. Cumhur İttifakının Mersin’deki Adayı Hamit Tunadır. Cumhur İttifakının Silifke’deki adayı Mücahit Aktan’dır. Bizler AK Parti Silifke İlçe Teşkilatı olarak, tüm kademelerimizle birlikte bizim adaylarımız olan Hamit Tuna’nın ve Mücahit Aktan’ın yanındayız, arkasındayız. İkisi de bizim adayımızdır.” Dedi.

MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ise yaptığı konuşmada: “AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları olarak Mersin’de Hamit Tuna, Silifke’de Mücahit Aktan’ın kazanması için gündüz yorulmadan, gece uyumadan çalışıyoruz. Biliyoruz ki yerel yönetimlerin cumhur ittifakına ihtiyacı vardır. İktidar ve yerel yönetimlerin gücünü birleştirip Mersin’in ve Silifke’nin bütün sorunlarını bir bir çözeceğiz. Her iki başkan adayımız da bu bilgi ve beceriye sahiptir. Bugün buradaki kalabalık gösteriyor ki halkımız 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nı yerel yönetimlerde de iktidar yapacaktır.” Dedi.

İlçe başkanlarının konuşmalarından sonra Cumhur İttifakı Silifke Belediye Meclis Üyesi Adayları tek tek vatandaşları selamladılar.

Toplantıların son bölümünde konuşan Cumhur İttifakı MHP Silifke Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan; “Cumhur İttifakı’nın adayıyız. Silifke’nin şöyle bir avantajı olacak. Hem genel idarenin hizmetinden daha fazla yararlanmış olacağız hem de yerel idarenin projelerini genel idarenin projeleri ile birleştirmek suretiyle Silifke’nin en hızlı bir şekilde gelişimine katkı sağlayacağız” dedi.

Aktan: “Silifke bizimle altın çağını yaşayacak. Siyasi görüşü ne olursa olsun milletimizin bize olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bugün burada bizleri bağrına basan, ilgi ve alakasını eksik etmeyen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının adayı olmamız hem bizim için, özellikle de Silifke için büyük bir şans. Mersin Milletvekilimiz Sn. Lütfi Elvan TBMM Plan ve Bütçe Başkanı oldu.  Kendisi hizmete yakın ve yatkın. Konuşarak anlaşıp,  fizıbıl olan her projede yardımcı olmak isteyen bir duruşa sahip. Silifkemiz’e bir değer katmak istiyor. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olması dolayısıyla bu pozisyonu doğru değerlendirmemiz lazım. Silifkemiz’in sorunlarını ve çözümlerini biliyoruz. Hazırladığımız her proje kentimize bir değer yansıtacak. Biz de bilgi birikimimiz ve tecrübemiz ile Belediyeciliği biliyoruz. Silifke’nin çehresini değiştirecek projelerimiz hazır. 24 Saat Göksu, Seyir Kuleleri, Atakent ATA-PARK ve bir çok projemizle Silifke farklı bir çehreye kavuşacak. Projelerimizin hepsi yapılabilir projeler. 5 yıl sonra projelerimizi anlattığımız kitapçığımızı eline alan bir vatandaşımız söz verdiğimiz bütün projeleri tamamladığımızı görecek.” Dedi.

Aktan konuşmasının devamında “Büyük şehir yasası ile belediyelerin yetki alanları belirlendi. Küçük şehir olarak bizlerin yapabilecekleri belli. Ama biz istiyoruz ki ilçenin bütün sorunlarına koşturalım, çözüm üretelim. Bu noktada sizlerden isteğim Mersin Büyük Şehir Adaylığında da Cumhur İttifakı Adayı olan Hamit Tuna Başkanımızı desteklemeniz. O zaman biz Hamit Tuna başkanımızın kapısını aşındırarak ilçemizin bütün sorunlarını çözeriz. Son olarak diyorum ki Mersin’de Hamit, Silifke’de Mücahit” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36