Aktan, Silifke Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Aktan, Silifke Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Aktan, Silifke Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını Ziyaret Etti

 

Cumhur İttifakı Silifke Belediye Başkan Adayı Mücahit Aktan, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ile MHP ve AK Parti Seçim Komitesi üyeleri Silifke Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ahmet Turgut ve sanayi esnaflarını  ziyaret ettiler.

Her zaman esnafların yanında olduğunu belirten Aktan, sanayi sitesi esnaflarına hayırlı işler dilerken sorunlarıyla ilgili sohbet etti.

Aktan; “Bizler ilçemizin ve esnaflarımızın sorunlarını biliyoruz. Demode siyasetçiler gibi insanlara iş vaadi verip oylarını istemiyoruz. İş vaadiyle umut tacirliği yapmıyoruz. Bizler proje insanıyız.  İstihdam ile ilgili projelerimizi hayata geçirdiğimizde ilçemizde işsizlik sorunu büyük ölçüde çözülecek. Büyükşehir yasası ile artık belediyelerin yetki alanları belli. Yetkilerin %30’u ilçe belediyelerde, %70’i büyükşehir belediyesinde. Bu yüzden ilçede kendimize destek isterken aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanımız Hamit Tuna’ya da destek istiyoruz. Bu iki güç birleştiğinde, yanımıza Cumhur ittifakının sağladığı iktidar gücünü de aldığımızda çözemeyeceğimiz problem, yapamayacağımız proje kalmayacak. Mersin ve Silifke hak ettiği hizmetleri mutlaka alacaktır.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79