Atakent, Çavuşbucağı'nı yendi

Atakent, Çavuşbucağı'nı yendi

Atakent, Çavuşbucağı'nı yendi


Mersin 1.Amatör Küme Silifke grubunda mücadele eden iki Silifke takımımın karşılaşmasından gülen taraf Atakent Gençlerbirliğispor oldu. Atakent Sahasında oynanan karşılaşmada 2.yarıda golü bulan Atakent Gençlerbirliğispor karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı bildi. Aynı grupta mücadele eden Silifke Göksuspor ise deplasmanda Boynuincelispor'a 5-0 yenildi. Futbolsever ve İş insanı HT Ziraat sahibi Halil Toker'de Atakent Gençlerbirliğispor'a forma sponsoru oldu. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Halil Toker, takımımıza başarılar diliyorum dedi.

Atakent Gençlerbirliğispor Kulüp Başkanı Mustafa Şen,"Çavuşbucağı karşılaşmasında girdiğimiz net pozisyonları gole çeviremedik. Ama tek golle de olsa galibiyet aldığımız için mutluyuz. Atakent Gençlerbirliğispor daha da iyi olacak. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.dedi.

1. AMATÖR KÜME SİLİFKE GRUBUNDA  HAFTANIN MAÇLARI

Çavuşbucağıspor - Boynuincelispor, Anamur Muzspor - Bozyazı Belediyespor, Sertavul Esnafspor - Atakent Gençlerbirliğispor, Silifke Göksuspor (bay) olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79