Av. Ayşe Doğan Aday adaylığını açıkladı

Av. Ayşe Doğan Aday adaylığını açıkladı

Av. Ayşe Doğan Aday adaylığını açıkladı

  

 

 

Silifke’nin Başarılı iş kadını Avukat Ayşe Doğan, CHP’den Silifke Belediye Başkanlığı için Aday adayı olduğunu açıkladı.

 
 HABER: ATİKE CEYLAN

Sevgiye ve sevgi diline vurgu yaparak CHP Silifke ilçe Binasında yaptığı açıklamasında, ‘Bırakın biz kadınlar Silifke’de cenneti yaratalım. Benim en büyük projem sevgi dilinin terk edilmemesidir. Artık siyaset, er meydanı değil, kadınların özgür ve adil gücünün değer gördüğü bir akıl meydan olsun” gibi önemli başlıkların altını çizdi.

Mevcut Aday adayı Bünyamin Uçar, Çağatay Akyürek ile birlikte el ele gönül gönüle, partiye küsmeden sen ben demeden birlikte yürüyeceklerinin mesajını veren Aday adayı Doğan, adil ve eşit koşullarda bir yarış sürecinin sağlanması temennimdir” dedi.

Aday adayı Av. Ayşe Doğan yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti: “Sevgili dostlar;

2014 yılı yerel seçimler döneminde Silifke Belediye Başkan adaylığı için yaptığım başvuru sürecinde siyasetin gerçek dinamikleri ile tanışmak çok ürkütücü idi. Şaşırdığımı, silkelendiğimi,savrulduğumu itiraf etmeliyim. Bırakın diğer partilerden gelen saldırıları, daha aday adaylığı döneminde, aday bile olamamış iken, kendi içinizden gelen yıpratıcı söylemlere muhatap olmak çok can yakıcıydı.

 

 

BIRAKIN SİLİFKE’YE KADIN ELİ DEĞSİN

 

 Aradan nerede ise 5 yıl geçti ve biz yeni bir seçim dönemindeyiz.

Şimdi bu süreç daha zor. Günümüz koşullarında adil ve eşit şartlarda siyaset yapmanın zorluğu açık. Ancak Silifke özelinde, sayın Çağatay Akyürek gibi çok değerli  aday arkadaşlarımız yanında,  Silifke’de 5 yıla yakın bir süredir görevde olan kendi partimizin belediye başkanı sayın Mustafa Turgut   ve  aynı sürede örgütümüzün İlçe başkanlığını yürüten sayın Bünyamin Uçar’ın aday adayı olduğu bu süreçte  adil ve eşit koşullarda bir yarış sürecinin sağlanması  gerçekten zor.

 

Ama ne demişler;mücadele eden yenilgiye uğrayabilir.ama mücadele etmeyen zaten yenilmiştir. O halde mücadeleye devam.

Nazım ustanın dediği gibi; Yok öyle umutları yitirip karanlıklara savrulmak; Biz biliyoruz ki; Silifke’de,aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak.

Kentimizde bir çok hizmetler yapıldı.

Yeterli mi, elbette yetersiz. Bu kadar güzel bir coğrafya, kusursuz ve eksiksiz hizmetleri fazlası ile hak ediyor. Ama bu süreçte  asıl sorun, hizmetlerin eksik yada hatalı olmasında değil. Silifke’nin, Silifkelilerin, özellikle Partililerimizin  sevgisiz  ve mutsuz olması, ben dahil partililerin kendinin önemsenmediğini hissetmesi. İnsanların ötekileştirilmesi.

Yönetimin ,katılımcı ve paylaşımcı  bir çizgiden uzaklaşması. Ve en önemlisi; Sevgi dilinin terk edilmesi.

Uzun süredir aday adaylığı sürecini değerlendirir iken, birçok zorluğuna rağmen bana adaylık başvurusu yapma  kararı verdirten asıl unsur, Silifke’de SEVĞİNİN giderek azalması,partili partisiz aynı kentte ,aynı kaderi yaşadığımızın adeta unutulmuş olması, birbirimize düşmanca yaklaşılması, bu nedenle ; benim aday adaylığı sürecimde en büyük projem sevgi.

Çok güzel bir evde yaşayan mutsuz, umutsuz ve sevgisiz insanlar gibi değil, tanrının özene bezene yarattığı bu coğrafyada birbirine sevgi ile yaklaşan bir yaşam kurma projesi ile yola çıkıyorum. Sevgi ışığımız olsun. Kötülük karanlıklarda boğulsun.

 

Artık siyaset , er meydanı değil, kadınların özgür ve adil gücünün değer gördüğü bir akıl meydan olsun. Ne demişler, cenneti istiyorsanız ölmeyi beklemeyin, kadını keşfedin.

Bırakın biz kadınlar Silifke’de cenneti yaratalım.

Sevgimizle, saygımızla, nezaketimizle, çalışkanlığımızla, umudumuzla, Silifke’ yi oya işler gibi, ,dantel örer gibi, kilim dokur gibi, bir evladı büyütür gibi emek ve sevgi ile güzelleştirelim. Biz kadınlar korkmayalım, gücümüzden şüphe etmeyelim; birlik olmuş kadınların karşısında, kral olmuşsun ne yazar.”.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36