Bakan Soylu’dan Aday Özkan’a tam destek

Bakan Soylu’dan Aday Özkan’a tam destek

Bakan Soylu’dan Aday Özkan’a tam destek

 

AK Parti Teşkilatı tarafından Erdemli Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kaymakam Aday Bilal Özkan’ın arkasında durduğunu, Sur’a belediye başkanı ve kaymakam olarak kendisinin atadığını söyleyerek, Sur’da Bilal Özkan’ın gösterdiği üstün başarıları halka anlattı.

‘Mersin Adaylarına sahip çıkmalıdır’ diyerek “Benim kendisinin arkasında olduğumu ve her zaman güvenerek her işi teslim ettiğim bir kişidir Bilal Özkan, Biliyorsunuz kendisini Sur’a gönderdim oraya çekidüzen ver hizmet nasıl yapılır göster diye. Kendisi de bizlerinde desteği ile kısa zamanda büyük başarılı işlere ve hizmetlere imza attı. Yılın kaymakam ödülünü Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden alacak kadar başarılı ve bilgili bir insan. Bu nedenle sizlere diyorum ki Bilal Özkan’a sahip çıkın. Bütün adaylarımız bizler için değerli elbette hepsi birbirinden kıymetli. Size sadece Birini tanıtma şansım oldu. Bu nedenle oylarımızı AK Parti’ye vererek destek olmalısınız. Ben sizlere güveniyorum. Mersin adaylarına sahip çıkacaktır” dedi.

Ardından Kandil’e yapılan operasyonda da bahseden Bakan Soylu, “Türkiye karar verdi, Kandil’e gidecek, siz buna itiraz edin. Muharrem efendi sen buna itiraz etsen, Amerika’da itiraz etse, Selahattin Demirtaş’ı çıkarmak için gayrette göstersen, biz o Kandil’e Türk bayrağını dikiyoruz, dikeceğiz" dedi.

Bakan Süleyman Soylu, 24 Haziran seçiminin önemi, terörle mücadele, uyuşturucuyla mücadele konularını değinerek muhalefeti de eleştirdi. Konuşmasına Türkiye’de seçimlerin daima önemli olacağını ifade eden Bakan Soylu, "Türkiye’de her seçim önemlidir. Neden biliyor musunuz? Çünkü 50 gramlık oy pusulası ile birlikte bu millet her seçimde bir boğum açar, her seçimde bir düğümü çözer, her seçimde bir engeli kaldırır, her seçimde ülkeye bir mesafe aldırır. Ve bu topraklarda hiçbir zaman kıymetsiz bir seçim kritik olmayan bir seçim yoktur. Bu memlekette 28 Şubat’ta insanlar dinini ve inancını çocuklarına öğretmek istediler. 15 yaşından aşağıya müsaade etmeyiz, dediler. 2002’de Tayyip Erdoğan iktidar oldu, bu ülkede herkes Allah’a şükürler olsun, o yasağı, o baskıyı 50 gramlık oy pusulası ile kaldırdı, elinin tersiyle itti ve millet kendi inancıyla, kendi değerleriyle buluştu" diye konuştu.

"Biz o Kandile Türk bayrağını dikiyoruz, dikeceğiz"

HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’a da seslenen Soylu, "Hapishaneden televizyona çıkıp yalanlarını anlatma Demirtaş, 53 kişinin katlinin talimatını nasıl verdin, bana onu anlat. Meral Akşener sağda solda geziyor, Demirtaş’ı çıkaracağını kürsülerden söyleyeceğine, Yasin Börü’nün annesinin dizinin dibine otur da, ‘Demirtaş çıksın’ diye ona söyle bak sana ne yapıyor. Yazıklar olsun. 3 tane oy alacaksınız diye, 3 tane oyun peşinde koşacaksınız diye, Avrupa’ya yalakalık yapacaksınız diye, birilerine şirinlik göstereceksiniz, diye hepiniz bahar kelebekleri oldunuz. Ve birden içinizde sevgi büyüdü. Bu belediyeleri yöneten Demirtaş’ın partisi değil miydi? Askerimize, polisimize, jandarmamıza kurşun atan. PKK’nın şubesi haline getirilen. 14-15 yaşındaki sabi çocukları dağa götüren, orada iğrenç adamların hizmetine sunan. Demirtaş’ın partisi değil miydi? Ne gereği var, diyor Kandil’e gitmenin. Türkiye karar verdi, Kandil’e gidecek, siz buna itiraz edin. Muharrem efendi sen buna itiraz etsen, Amerika’da itiraz etse, Selahattin Demirtaş’a çıkarmak için gayrette göstersen, biz o Kandil’e Türk bayrağını dikiyoruz dikeceğiz " vurgusu yaptı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79