Başarılı siyasetçi A. Adayı Yılmaz’a yoğun ilgi

Başarılı siyasetçi A. Adayı Yılmaz’a yoğun ilgi

Başarılı siyasetçi A. Adayı Yılmaz’a yoğun ilgi

 

MHP Silifke Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Yılmaz’ın aday adaylığı tanıtım programı görkemli bir törenden ziyade şölene dönüştü. Aday adayı Yılmaz, sevenleri tarafından uzun süre tebrik ve sevgi seline tutuldu.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Binasında yapılan aday adaylığı açıklaması öncesinde Belediye Başkan aday adayı Yahya Yılmaz, yoğun bir kalabalıkla birlikte iş yerinden alınarak parti binasına geçildi.

Silifkeli genç ve başarılı bir adamı olmasının yanı sıra iyi bir siyasetçi unvanına sahip Yahya Yılmaz’ı ilçe binası önünde binlerce insan karşıladı.

Programa Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MHP il yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Cemil Parlar, MHP Silifke ilçe Başkanı Levent Noğay ve yönetim kurulu üyeleri, Silifke Belediye Başkan aday adayları Mücahit Aktan, Eyüp Arslan ve Ali Alptekin, MHP Silifke Kadın Kolları Başkanı Seçil Eser ve yönetim kurulu üyeleri, Partili Belediye Meclis üyeleri, Geçmiş dönem partili belediye başkanları, geçmiş dönem partinin ilçe başkanları, partili üyeler ile çok sayıda destek veren vatandaşın yanı sıra  Yahya Yılmaz sevenleri katıldı.

 

Parti Binası girişinde Aday adayı Yılmaz’a sevenleri tarafından kurban kesildi. Ardından yapılan duayla birlikte program başladı. Programın açılış konuşmasını MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Noğay yaptı.

Başkan Noğay birlik çağrısında bulunurken, göreve geldikleri günden bu yana edebi ve adabı ile siyaset yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını ve kimseyi ötekileştirmeden memleket için çalıştıklarını söyledi.

Ardından kendini gerek iş dünyasında gerekse siyasi hayatında başarılı projelere imza atarak kanıtlayan genç siyasetçi Aday adayı Yahya Yılmaz konuşmasını yaptı.

Konuşmaya başlamadan önce annesi ve kayınvalidesinin elini öpüp duasını almayı ihmal etmeyen Aday adayı Yılmaz, katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Aday adayı Yılmaz konuşmasında şunları kaydetti.

 

“Biz Silifke'de çok işler başardık. 10 yıldır Silifke'de basmadığımız toprak, sıkmadığımız el kalmadı. Daha fazlasını yapabilmemiz için bir kademe yükselmemiz lazım. Silifke için çıraklık yaptık, kalfalık yaptık, artık ustalık zamanımız geldi. Bu gariban köylü çocuğuna inanın, 10 yıl içerisinde hiçbir zaman partimin şapkasını indirmedim. İnsanları severek sadece hizmet odaklı çalıştık.  Biz bu memlekete hizmet vereceğiz. Ve bunu severek yapacağız.  Siz değerli vatandaşların şuan burada olmasının tek sebebi sevgidir. Bu sevgi selidir. Bu kadar kalabalığı burada parayla toplayamazsın.” diyerek iş ve siyaset hayatında sevginin ve sevilmenin önemine değindi.

Projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan aday adayı Yılmaz, “Projelerimizin odak noktası gençlerimize sahip çıkmak. Öncelikle gençlerimize sahip çıkalım ki geleceğimize yatırım yapalım. Kadınlarımıza üretme, çalışma imkânı yaratacağız.  Memleketimize, ırmağımıza, değerlerimize sahip çıkacağız, ufkumuzu açacağız, insan odaklı projelerle yolumuz devam edeceğiz. Bu yürek bizde olduğu sürece, damarımızda bu asil kan olduğu sürece, ve sizler de bizimle olduğunuz sürece güzel günler bizi bekliyor. Allah'ın izniyle Silifke'yi beraber yöneteceğiz. Emeğiyle, alın teriyle ekmeğinizi kazanan, üreten herkesin yanında olacağız ve bu yolda beraber yürüyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Engel olmaya, yollarına taş koymaya çalışan insanlara da bir mesaj veren Yahya Yılmaz, “Abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphe olsun. Ben hiçbir zaman masa başı siyaseti yapmadım, hep vatandaşın yanında yaptım. Siyaset severek yapılırsa doğru olur ve biz bu işi severek yapıyoruz. İnşallah üç hilali hep beraber Silifke'nin her yerine dikeceğiz ve bunu hizmetlerimizle yapacağız. Siz benim kalbimde değil, ruhumdasınız. Şartlar ne olursa olsun, ömrüm yettiğince Silifke'ye hizmet edeceğim.” dedi.

Vasiyetim şudur ki; ben ölünce cenazemi bu MHP binasını önünden kaldırsınlar. Ölmek var, dönmek yok”

 Ardından programa katılanlar tarafından partiye yeni katılan 150 kişiye rozetleri takıldı.














 

 























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79