BAŞKAN KURT, GÖRÜLMEMİŞ BİR İLKE İMZA ATIYOR

BAŞKAN KURT, GÖRÜLMEMİŞ BİR İLKE İMZA ATIYOR

BAŞKAN KURT, GÖRÜLMEMİŞ BİR İLKE İMZA ATIYOR

 

Türkiye siyasetinde bir ilk

 

Mersin’in Silifke İlçe Başkanlığına AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atanan Av. Mehmet Emin Kurt, siyasette görülmemiş bir ilke imza atıyor.

 HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Geçtiğimiz hafta sonu partisinin ilçe başkanlığı görevini devralan yeni başkan Kurt, ardından kendi şahsı sosyal medya hesaplarından ve partisinin kurumsal hesabından bir yayın yaparak okuyan herkesi şaşırttı.

 Av. Başkan Emin Kurt, yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

Kamuoyuna duyuru, Davanın yükünü taşımak için gece gündüz samimiyet ile çalışacak,  gönülleri feth edecek; ‘bende Ömer, Hatice olmaya talibim’ diyen gönüldaşlarımızın AK Parti Silifke İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği başvuru süreci başlamıştır. Resmi başvurular, 20.01.2020 Pazartesi günü itibari ile Parti binamızda alınmaya başlanacaktır. Biriz, Beraberiz Hep Birlikte Silifkeyiz.”

Bu paylaşımın ardından sosyal medyadan onlarca olumlu yorum alan yeni Başkan Mehmet Emin Kurt’un siyasete yeni bir bakış açısı getirdiği konuşulurken, ilk kez yönetimi halkın arasından seçileceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36